palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

BICIKLUS fotó és képzőművészeti pályázat

csepel-galeriaCSEPEL GALÉRIA MŰVÉSZETEK HÁZA „BICIKLUS”címmel programsorozatot és akciót hirdet (megnyitó 2010. május 3. ) FELHÍVÁS – 1 kép 1 történet – A Csepel Galéria Művészetek Háza „BICIKLUS” címmel kiállítást szervez, melynek egyik egysége a kerékpár, bicikli, biciklus kortárs művészi megközelítése. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk bemutatni régi vagy mai, fekete-fehér, elsárgult vagy színes, személyes vagy dokumentum jellegű fotókat, amelyek kerékpárral, kerékpározással kapcsolatosak. Vállalkozó kedvű fiatalokat és idősebbeket várunk, akik kölcsönadva a Galériának egy-egy fotót és leírva annak személyes vonatkozású történetét, gazdagítanák a „BICIKLUS” című kiállítás anyagát.

A fotókat és a történeteket április 16-ig várjuk a Csepel Galéria Művészetek Házába (Budapest, Csete Balázs u. 15). (A fotókat természetesen visszaadjuk.)

További információ:
Tel: 278 0710
Geisbühl Tünde
geisbuhl.tunde@csepelgaleria.hu
30/210 2248

A Csepel Galéria Művészetek Háza „BICIKLUS” címmel nyílt képzőművészeti pályázatot hirdet szabadban is felállítható objektek létrehozására, beadására.
Olyan alkotásokat várunk, melyek a kerékpár elemeit, alkatrészeit is felhasználva, újrahasznosítva, azokat szokatlan módon összekapcsolva reflektál a mozgásra, a körforgásra, a kettős körfolyamatra, melynek maga a kerékpár is egy gyakorlatban hasznosuló szimbóluma.

A kerékpár, bicikli, biciklus kortárs művészi megközelítését várja a galéria.

A művek beadásának helyszíne a Csepel Galéria Művészetek Háza (Csete Balázs u. 15), ideje: április 26, 27.

További információ:
Tel: 278 0710
Geisbühl Tünde
geisbuhl.tunde@csepelgaleria.hu
30/210 2248