palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Biztonságos ének zenei verseny

biztonsagos-ovoda pályázatKapcsolódjanak be a zenei versenybe, amelyben értékes díjakat nyerhetnek! Kezdődik a zenei verseny, amelybe nevezhet valamennyi, a Goodyear – Biztonságos óvoda programba regisztrált INTÉZMÉNY.


Készítsenek el és gyakoroljanak be a gyerekekkel olyan éneket, amely a Biztonságos óvoda programhoz vagy általánosságban a közúti forgalom biztonságához kötődik.
Az ének videó felvételét, vagyis egy afféle gyermek-videó klipet, küldjék el nekünk!

Legyenek kreatívak, a versenyben nincs semmilyen megkötés!

A döntő résztvevői a www.biztonsagosovoda.hu honlapunkon történő online szavazás alapján állnak össze. Itt lesznek elérhetők az egyes felvételek. A döntő résztvevői közül a győztest szakmai zsűri választja ki. A megítélésnél figyelembe veszik magán az éneken kívül az előadást és a feldolgozott videó minőségét is.

A győztes óvodák értékes díjakat nyernek: Az 1. díj 3 darab First BIKE, amelyek összértéke 100.000 FT

A videó elkészítéséhez szükséget technikai háttér megteremtését a kis énekesek és zenészek szülei bizonyára magukra vállalják. Az énekek előadására és a videó elkészítésére kiváló alkalmat nyújtanak az óvodai ünnepségek, összejövetelek. Bővítsék ily módon ezek programjait és egyidejűleg nevezzenek be a versenybe.

A videó felvételek beküldési határideje 2010.10.06.

A szavazás 2010.10.11.-től 10.14-ig tart és a győztesek nevét 2010.10.18-án tesszük közzé.

A 3 perces standard képformátumú (.AVI, .MOV vagy .MPG) videókat töltsék fel FTP-re a weboldalak segítségével, vagy pedig küldjék el a CD/DVD-t következő címünkre:
Biztonságos óvoda
1037 Budapest, Montevideo u. 10.
Ne felejtsék el feltüntetni az óvoda nevét és címét.
Az e címre elküldött videók az említett verseny céljait szolgálják, a szervező a beérkezett pályázatokat megőrzi.

First BIKE – partner verseny
A First BIKE lökdöső nagyszerű találmány. Ezen az első, pedálok nélküli, 2-5 éves gyermekek részére szánt kerékpáron, a gyermekek teljesen egyedül és meglepően gyorsan megtanulják az egyensúlytartást és a kézifék használatát. Később könnyen átváltanak pedálos kerékpárra, oldalsó, támasztó kerekek szükségessége nélkül. A First BIKE kimagaslóan jó minőségével, egész sor biztonsági elemmel a „biztonságos játék” elismerés tulajdonosa. További információkat az egyes típusokról, színekről és a bicikli vidám kellékeiről a www.firstbike.com weboldalon találnak. (a honlap angol nyelvű).

Forrás:  www.biztonsagosovoda.hu