palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Blogíró pályázat

Térműves pályázatA TérMűves oldal pályázatot hirdet, hogy elősegítse és serkentse a magyar  belsőépítészek, iparművészek, designerek, képzőművészek interneten való megjelenését, kiemelve és hangsúlyozva a belsőépítészek és társművészetek kapcsolatát. (pályázati archívum)

Mivel az e témába tartozó magyar portálokon és blog oldalakon túlsúlyban vannak a külföldi példák, ennek ellensúlyozásaként, pályázni lehet olyan blog bejegyzésekkel, melyek bemutatják, értékelik, kritikával illetik, stb. a magyar belsőépítészek, vagy konkrét belsőépítészeti munkához kapcsolódó iparművészek, képzőművészek, designerek munkáit, esetleg munkáikkal kapcsolatos eseményeket, rendezvényeket.

Kiíró: TérMűves (http://termuves.hu)

Pályázók köre: pályázhat minden magánszemély, akár több bejegyzéssel is.

Pályázat időszaka:
2010. július 1.–2010. december 1. éjfél

Beküldési határidő: a fenti időszakban bármikor, legkésőbb 2010. december 1. éjfélig

A pályázat tartalmi követelményei: a pályázónak a bejegyzés linkjét kell elküldeni a http://termuves.hu/?q=kapcsolat oldalon található űrlap segítségével, vagy az info@termuves.hu e-mail címre. A beérkezés folyamatos.

A beküldött linkeket a http://termuves.hu/?q=hu/kitekinto oldalon gyűjtjük össze.

A pályázat feltételei:

  • csak magyar nemzetiségű tervezőkhöz kapcsolódó bejegyzéssel lehet pályázni
  • csak belsőépítészethez (illetve lakberendezéshez) vagy konkrét belsőépítészethez kapcsolódó társművészeti alkotásról szóló témában lehet pályázni
  • csak olyan bejegyzéseket bírálunk el, melyek a leadási határidőn túl egy héttel, vagyis 2010. december 8-ig elérhetők az interneten
  • csak saját blogbejegyzéssel lehet pályázni

A pályázat elfogadásáról és elutasításáról a beküldés után rövid határidővel (legkésőbb 2010. december 2-ig) e-mail értesítést küldünk. Elfogadás esetén az értesítés küldésével egyidőben a link felkerül a http://termuves.hu/?q=hu/kitekinto oldalra.

Díjazás: A „legjobb” bejegyzést Somlai Tibor: Tér és idő – lakásbelsők a két világháború között 1925-1942 című könyvével jutalmazzuk.

A bírálat kiemelt szempontjai:

  • előny, ha a bejegyzésben megjelenik a belsőépítészet és társművészetek kapcsolata
  • előny, ha a bejegyzésnek nemzetközi kitekintése is van (pl. külföldön élő, alkotó magyar nemzetiségű művészekhez kapcsolódó bejegyzés)
  • előny, ha a bejegyzés körültekintő, és alapos

További információ:
Web:
http://termuves.hu
E-mail: info@termuves.hu
Tel: +36-70-249-89-05 (Márton László Attila)

Forrás: http://termuves.hu