palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest és a Duna fotópályázat

Minden pályázónk fotóoktatással kapcsolatos nyereményben részesül a Photopress Hungary jóvoltából. A TotalBudapest.hu, az előző pályázatának sikerén felbuzdulva, újabb kihívás elé állítja a fotóművészetet gyakorló, vagy az az iránt lelkesen érdeklődőket. A mostani témánk, Magyarország leghosszabb- és egyben Budapest életét meghatározó folyója: a Duna lesz.

 

A folyó, amelyről egyaránt neveztek el regényhőst, épületeket, kultúrprogramot, keringőt, de még édességet, és televízió csatornát is. A folyó, amely mindenkori történelmi pillanatok színtere, a magyar hajózás bölcsője, olimpikonok kinevelője és az életadó ivóvíz szüntelen forrása, Budapest szimbóluma maga.

Szeszélyes, örökké változó és így mindig megújuló folyama, elválaszthatatlanul eggyé vált az évek során a fővárossal, és mi ezt a különleges, láthatatlan kapcsolatot keressük a Ti érzéseiteken keresztül.

Ezért jelentkezzetek a „Budapest és a Duna” című fotópályázatunkra!

Részletek:

  • Egy jelentkező maximum 3, címmel ellátott képet küldhet be
  • A képek bármilyen digitális képalkotó eszközzel készülhetnek, legalább 640×480-as felbontásban – minimális utómunka megengedett.
  • A képek beküldési határideje: 2012. április 9.

Jelentkezés módja:  Jelentkezni most is a www.totalbudapest.hu-n keresztül lehet úgy, hogy „lájkoljátok” a jobb alsó sarokban található közösségi Facebook modul segítségével az oldalt és feltöltitek a pályamunkáitokat közvetlenül a Facebook üzenőfalunkra. (akik az előző pályázaton részt vettek, azoknak elég a felhívást „lájkolni” vagy megosztani azt) Kérjük, hogy a jobb beazonosítás érdekében névvel és elérhetőséggel küldjétek el a képeket a szerkesztőség email címére, az albert.tamas@totalbudapest.hu-ra is.

Nyeremények:

Fődíj: 30 százalékos kedvezmény a Photopress Hungary bármely tanfolyamából – ahol a fotózás minden csínját-bínját megtanulhatod, ha kezdő vagy, profiként pedig tematikus képzéseken vehetsz részt.

Különdíj: Minden pályázó nyer! Bárki, aki a kritériumoknak megfelelő módon küldi be alkotásait, 10 százalékos kedvezményben részesül, a fődíjat is biztosító fotósiskola kurzusaiból.

Eredményhirdetés: 2012. április 11.

 A beküldött képeket, a totalbudapest.hu harmadik fél számára nem értékesíti, de azokat saját promóciós tevékenységeihez felhasználhatja. A megjelentetni kívánt alkotásokat pedig, minden esetben forrásmegjelölés mellett tesszük közzé anyagaink illusztrációjaként (amennyiben a pályázó a regisztráció során megadta a teljes nevét). Más, a valóságban bizonyíthatóan nem a pályázó által készített kép beküldéséből származó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.