palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Retro fotópályázat

budapest_retro_logoFotózd le Budapest retro emlékeit! – házat, utcát, autót, bútort, plakátot vagy bármit, ami a múltból itt maradt! Ezért már garantált ajándék jár és 3 kategóriában – legötletesebb, legjobb, közönségdíjas – is nyerhetsz! Lehetsz amatőr vagy profi, technikailag biztos tudású vagy kíváncsi kísérletező. Csak egy a fontos: szeresd a retro pillanatokat. Figyelj arra, hogy a kép a lehető legjobb fényviszonyokban készüljön, illetve hogy a retusálás (ha retusálod) is a retro feelinget hozza ki belőle, de ne ess túlzásba se!

Díjazás több százezer Ft értékben! Legyen a fotó vicces, ötletes, kreatív, profi vagy amatőr, a Te képednek ott a helye a legjobbak között!

  • Határidő: 2014. április 5. 23:59

Fotózd le Budapest retro emlékeit – házat, utcát, autót, bútort, plakátot vagy bármit, ami a múltból itt maradt! Ezért már garantált ajándék jár és 3 kategóriában – legötletesebb, legjobb, közönségdíjas – is nyerhetsz! Lehetsz amatőr vagy profi, technikailag biztos tudású vagy kíváncsi kísérletező. Csak egy a fontos: szeresd a retro pillanatokat. Figyelj arra, hogy a kép a lehető legjobb fényviszonyokban készüljön, illetve hogy a retusálás (ha retusálod) is a retro feelinget hozza ki belőle, de ne ess túlzásba se!

Az összesen több százezer Ft értékű díjak közül a fő díjazottak egy-egy kétszemélyes mátrai hétvégét nyernek az Országos Trabant Találkozón, szállással, ellátással, és korlátlan fogyasztással, valamint exkluzív élményekkel, programokkal! (egyenként 40.000 Ft értékben)

budapest_retro_lndingpage

A legjobb fotókból kiállítás is készül.

Zsűri

  • Csukás Tibor – többszörös díjnyertes, profi fotóművész
  • Havancsák Gyula – Többszörös díjnyertes, profi grafikus
  • Mátó Zoltán, az EMTCE (Észak-Magyarországi Trabant Club Egyesület) vezetőségi tagja (művészeti vezető)