palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Carioca Rajzpályázat

Rajzold meg nekünk a Carioca új látványos figuráját, amit egy éven keresztül felhasználunk a Carioca kampányainkban és nyerd meg az értékes ajándékcsomagok egyikét, melyek összértéke 100.000 Ft.

Ha már betöltötted a 3. életéved, de még nem múltál el 14, akkor kérd meg szüleidet, hogy látogassatok el a www.carioca.hu weboldalra a részletekért!

A nyereményjáték szervezője: White Crystal Kft. (továbbiakban: JátékShop)

Pályázat időtartama: 2016.08.12. – 2016.09.30.

Díjak:
A pályázat lezárása után 3 db pályázót díjazunk:

  • 1./ helyezett: 50.000 Ft értékű Carioca ajándékcsomag
  • 2./ helyezett: 30.000 Ft értékű Carioca ajándékcsomag
  • 3./ helyezett: 20.000 Ft értékű Carioca ajándékcsomag

Kik vehetnek részt a játékban:
A játékban részt vehet minden 3 és 14 éves kor közötti gyermek. A gyermekek a pályázatra kizárólag a szüleik/törvényes képviselőik engedélyével jelentkezhetnek! A játékba való nevezéssel a törvényes képviselő kijelenti, hogy elfogadja a részvételi feltételeket.

Pályázatok elkészítése és benyújtása:
A rajzoknak minden esetben kézzel készült saját munkáknak kell lennie! A készítés során bármilyen szabadon választott rajztechnika alkalmazható. A művek készülhetnek színes ceruzával, festékkel, zsírkrétával, stb.
A rajzok témája, központi eleme egy tetszőleges figura legyen, mely egy éven keresztül a Carioca kabalájaként fog szerepelni a promóciók során. A cél, hogy a figura hűen képviselje a Carioca márka fiatalos, színpompás arculatát.

A kész rajzokat a palyazat@carioca.hu e-mail címre várjuk JPG formátumban maximum 1MB méretben 2016. szeptember 30-án 24.00-ig.
Egy pályázó maximum 2 rajzzal nevezhet!

A nevezés során a rajzzal együtt az e-mailben kérjük elküldeni a törvényes képviselő NEVÉT, CÍMÉT és TELEFONSZÁMÁT. A hiányosan elküldött nevezéseket nem áll módunkban elfogadni!

A nyertes pályázók a játékra való jelentkezéssel beleegyeznek, hogy a pályaművüket a JátékShop egy éven keresztül felhasználja promóciós célokra, mint a Carioca kabalája. Előfordulhat, hogy nem csak az első pályázó, hanem a második vagy a harmadik, vagy mind a három pályamű egyszerre kerül felhasználásra. A pályázó beleegyezik, hogy a pályázati munkáját a JátékShop szabadon átalakíthatja, hogy az a legjobban megfeleljen a promóciókhoz.

A pályaműveknek minden esetben a gyerekek saját, egyedi munkájának kell lennie. Minimális szülői segítség elfogadható a készítés során, de a pályamű koncepcióját és látványvilágát a gyerekeknek kell kidolgoznia! Az eredményhirdetés után a nyertes beleegyezik, hogy a JátékShop elkérheti az eredeti pályaművet, ezért azokat kérjük a pályázat végéig megőrizni. A pályázók a pályázatra való jelentkezéssel elismerik, hogy azok egyedi alkotások és nem sértik mások szerzői jogait.

Amennyiben a pályázat során vagy esetleg az eredményhirdetés után egy pályázatról bebizonyosodik, hogy az nem felel meg a kiírt feltételeknek, úgy az eredmény semmis és a díj visszavonásra kerül. Az esetleges szerzői jogsértésekért a pályázó törvényes képviselői vállalnak minden felelősséget!

A játék menete:
A pályázatokat 2016. augusztus 12. és 2016. szeptember 30. között várjuk a megadott e-mail címre a megfelelő formátumban. Fontos, hogy a beküldött pályaművek a lehető legjobb minőségűek legyenek, így a rajzok beszkennelése vagy fényképezése során a nevezők ügyeljenek a minőségre.
A pályázati időszak 2016. szeptember 30-án, 24.00-kor zárul. Ezután egy egy hetes elbírálási időszak következik, mely 2016. október 7-ig tart.
A nyertes pályaművek a 2016. október 11-én kerülnek bemutatásra.

A nyertesek értesítése:
A pályázat nyerteseinek törvényes képviselőit az általuk megadott telefonszámon értesítjük az eredményhirdetéskor. Fontos, hogy az általuk előzetesen megadott adatok pontosak legyenek. Ha egy nyertest a hibás adatok miatt nem tudunk értesíteni, úgy a nyereménye semmis és a helyét automatikusan a következő nevező veszi át!
Minden díjazottal 3 alkalommal áll módunkban felvenni a kapcsolatot!

Nyeremények átvétele:
A nyereményeket az eredményhirdetés után egy előre leegyeztetett időpontban a nyertesek rendelkezésére bocsájtjuk. A nyertes elfogadja, hogy a nyeremények átadása során készített fotókat a JátékShop felhasználhatja a későbbiekben promóciós célokra.

Adatkezelési nyilatkozat:
A játékban való részvétel során az adatszolgáltatás önkéntes hozzájáruláson alapul. A résztvevő a játékszabály elfogadásával engedélyt ad a szervezőnek, hogy az az adatait a játék során kezelje 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően. A JátékShop a játék során tudomására jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé.

A pályázatot követően a nyertes szabadon elállhat a nyereményétől, mely esetben a szervező új díjazottat választ.
A nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul ahhoz, hogy a JátékShop a nyertes lakhelyét (város) és nevét közzétegye a nyertesek kihirdetésekor és a nyeremény átadásáról készült fotókat felhasználja promóciós célokra.