palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Cellum Innovációs Díj

cellum innovációs díjA Cellum Zrt. diákok számára pályázatot hirdet, amelynek célja egy működő, innovatív Apple iOS, vagy Google Android operációs rendszeren futó “mobil lottó” alkalmazás fejlesztése. A kiírásra magyarországi felsőoktatásban tanulók pályázhatnak, a pályaműveket a Cellum által független szakemberek bevonásával összeállított zsűri értékeli.

A díjkiosztó eseménnyel kapcsolatos részleteket hamarosan közzétesszük.

Pályázati feltételek

 • A pályázaton csak Magyarországon működő oktatási intézmény nappali tagozatos tanulói indulhatnak. A pályázó köteles diákigazolványának másolatát a pályamű mellékleteként csatolni.
 • A szerzői jogi felelősség a pályázókat terheli.
 • A pályázat beküldése az innovacio@cellum.com e-mail címre elküldéssel történhet.
 • Egy pályázó csak egy alkalmazással pályázhat.
 • Az elkészült alkalmazásnak a Mobil Vásárlás szolgáltatásban elérhető szerencsejátékokat kell támogatnia. Az ügyfél által kiválasztott játék adatait a Mobil Vásárlás rendszer számára értelmezhető SMS-be kell feladni.
 • A pályázat elbírálása a zsűri döntése alapján történik, mely ellen jogorvoslatnak helye nincs.
 • A pályázók elfogadják, hogy a pályázatra beküldött alkotásaikat vagy azok részleteit a Cellum Innovációs és Szolgáltató Zrt. szabadon felhasználhatja, a szerző(k) nevének feltüntetésével promóciós és más célokból.
 • A pályázók elfogadják, hogy a nyertes alkalmazások felhasználási jogait a Cellum Innovációs és Szolgáltató Zrt. az eredmény kihirdetésének időpontjával minden korlátozás nélkül megszerzi.
 • A pályázat akkor érvényes, ha a pályázó a letölthető_adatlapot teljes egészében kitölti és a pályamű mellé csatolja.
 • A pályázat benyújtásával a pályázó felhatalmazza a pályázat kiíróját arra, hogy a jogi oltalom alatt álló szellemi alkotásokat a pályázat körében felhasználja és a pályázat elbírálását követően nyilvánosságra hozza.
 • A Cellum Zrt. a változtatás jogát fenntartja.
 • A pályázati határidőt követően érkezett pályázat érvénytelen.

Érvényes az a pályázati anyag, amely a fentiekben írt pályázati feltételeknek megfelel, határidőre az innovacio@cellum.com email címre elküldésre kerül, és tartalmaz egy megfelelően kitöltött, pályázati adatlapot, valamint a telefonra letölthető alkalmazást, és annak forráskódját zip fájl formátumban.

Pályázat díjai

Az első helyezett Apple iPad 3G 32GB készüléket, a második Apple iPhone4 16GB mobiltelefont, a harmadik helyezett Samsung Galaxy S 16GB mobilkészüléket kap, melyek közül a harmadik díjat a Telenor Magyarország ajánlotta fel.

Elbírálásról

A pályamunkák leadásának határideje 2011. 02. 28. 20:00 óra.

A Cellum Innovációs Díj zsűrijének a szakma által is elismert tagjai:

Berkes Tibor
Telenor Magyarország Zrt.
termékosztály vezető

Országh Örs
Magyar Telekom Nyrt.
innovációs szakértő

Inotay Balázs
Cellum Zrt.
vezérigazgató

Ács Zoltán
Cellum Zrt.
fejlesztési igazgató

Letöltések

Letölthető jelentkezési lap

Letölthető tájékoztató

Kapcsolat: Ha bármi kérdése van, vegye fel a kapcsolatot velünk az innovacio@cellum.com email címen.