palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Civilek Éjszakája művészeti pályázat

civilek éjszakája pályázatA Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet a Civilek Éjszakája program keretén belül, mely 2010. június 26-án kerül megrendezésre Budapesten. A pályázat a Civilek Éjszakája programjait, helyszíneit, eseményeit megörökítő alkotásokat vár, műfaji megkötés nélkül.
Mutasd be a Civilek Éjszakáját, fotózz, írj, rajzolj, készíts filmet, vagyis engedd szabadjára kreativitásodat és alkoss! Járd be a Civilek Éjszakája helyszíneit, vagy válassz ki egyet, és örökítsd meg az ott történteket, beszéld el, mutasd meg, írj szlogent, tervezz, dokumentálj!

Díjazás: Mivel a Civilek Éjszakája a non-profit szervezeteket és azok tevékenységeit mutatja be, valamint igyekszik a rendezvénnyel ismertebbé tenni a civilség fogalmát, ezért szeretnénk a non-profit tevékenység és gondolkodás iránti elkötelezettséget a pályázatok díjazásában is megjeleníteni.

A legjobbnak ítélt pályamunkákat a szervezők a 2011-ben megrendezésre kerülő Civilek Éjszakája nyomtatott és internetes reklámanyagaiban és a honlapon fogják felhasználni, ezáltal megmutatkozást biztosítva a tehetséges alkotóknak. Ezenkívül a legeredetibb, legjobb alkotásokat már most megjelenítjük a Civilek Éjszakája weboldalán az eseményt követően, természetesen névvel.

A Civilek Éjszakája pályázatra az esemény után, 2010. július 30-ig várjuk a pályamunkákat e-mailben a civilekejszakaja[kukac]gmail.com

vagy postai úton következő címre:

VilágCsücsök Közösségi Tér – Vízöntő Pinceklub
1132 Budapest, Váci út 50.
Web: http://www.kurfli.hu/civilekejszakaja/index.html

Filmes, videós pályamunkák esetében az anyagot elküldhetik DVD-n vagy valamilyen videómegosztó portálra (pl.: youtube, vimeo, stb.)feltöltve az alkotás linkjét e-mailben is.