palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Comedy Klub előadóművészeti pályázat

Szeretnéd kipróbálni, milyen több száz idegen előtt szerepelni, megnevettetni őket és érezni a szeretetüket? Mi lehetőséget biztosítunk rá, hogy megtudd, milyen csodálatos érzés!

Küldd be írott és/vagy hanganyag/videó formátumban a paksisuck@gmail.com címre legfeljebb 10 perces műsorszámodat, amit szívesen megmutatnál a suckértő Közönségnek, és mi megszervezünk egy személyes találkozást is. Akkor élőben is megtekintjük a produkciót, és ha mindannyian úgy véljük, hogy a látottak, hallottak beleillenek a S.U.C.K. által képviselt profilba, a következő estünkön akár tiéd lehet az első 10 perc! Félreértés ne essék: nem a bírák szerepében kívánunk tetszelegni, csupán lehetőséget szeretnénk teremteni a köztünk élő tehetségeknek, hogy megmutathassák magukat idegen, mégis barátságos környezetben, Nagyközönség előtt. Nem tehetségkutatót indítunk, hanem hazánk bármely részének eddig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadóit, előadópalántáit szeretnénk segíteni az indulásban, hogy utána mindegyikük maga dönthessen, merre, hogyan kívánja folytatni útját.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

  • Pályázhat bárki nemtől, kortól függetlenül.
  • Beküldési határidő nincs, a pályázat folyamatos, mindig az aktuálisan soron következő estünkön biztosítunk lehetőséget a kibontakozásra.
  • A pályázaton való részvétel ingyenes, a fellépőjelölt nem részesül anyagi juttatásban.
  • Legfeljebb 10 perces műsort küldj!
  • Testi-szellemi fogyatékkal élőkkel való ízetlen tréfát, létező politikai párt és politikus minősítését, vallási felekezetek bárminemű nyílt megítélését, az obszcén szövegeket és a rasszizmust kerüld!
  • Poént ne lopj, humorberkekben főben járó bűn! Bár nem ismerhetjük a világ minden humoristájának műsorát oda-vissza, kérünk, ne emelj át másoktól, mi a TE műsorodra vagyunk kíváncsiak és a Közönség is!
  • A pályamű lehet magánszám (népszerű nevén stand-up comedy), jelenet, dal, videó
    És a legfontosabb: Nevettess, szórakoztass!

Elérhetőségünk: paksisuck@gmail.com

Web: http://www.paksisuck.eoldal.hu