palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Csere-bere börzékről készült filmek versenye

„Szervezz csere-bere börzét és készíts róla filmet!” Csere-bere börzékről készült filmek versenye. A csere-bere a környezetvédelem egyik nagyon hatékony és hasznos módja. Ha Te is így gondolod, segíts nekünk népszerűsíteni! Szervezz börzét a barátaiddal és készíts róla filmet!

 

Mi is az a csere-bere börze?  Az az esemény, ahol kinőtt, megunt dolgaidat újakra cserélheted. Biztosan Neked is vannak otthon feleslegessé vált holmijaid (könyvek, ruhák, ajándékba kapott ez meg az…), ugyanakkor szükséged lenne néhány új  ruhára vagy szeretnél egy érdekes könyvet, szép új bögrét. Ha így van, szervezz börzét, ahol hasznosra cserélheted a haszontalant! Nem kell hozzá más, mint néhány barát  egy helyiség, ahol összejöttök és néhány alapszabály, hogy mindenki tudja, mit hozhat, vihet.

A szervezéshez gyűjts ötleteket, nézd meg, olvasd el mások tapasztalatait! A jobb oldali színes füleken hasznos információkat találsz.

Az eseményről készítsetek egy maximum 3 perces filmet, amivel sok-sok embernek tudtok kedvet csinálni a  csere-beréhez. Alkotásaitokat óriáscsatolmányként (mammutmail.hu, wetransfer.com) ide küldjétek el: trendizold@gmail.com 2012. április 25. éjfélig.

A film elkészítéséhez nem kell profi felszerelés. Fényképezőgéppel, telefonnal is készítheted!

A beküldött filmek közül a két legjobb kerül díjazásra. Az egyik alkotást a zsűri, a másikat a közönség választja ki. A zsűri a Szolidaritás Egyesület és a Humusz Szövetség szakértőiből, valamint  fiatalokból áll. A közönség 2012. február 01. és április 25. között szavazhat a facebook.com/trendizold oldalon.

A legtöbb szavazatot, like-ot kapott film készítői értékes ajándékot kapnak.

E-mail címünk: trendizold@gmail.com

Eredményhirdetés és nyereményosztás: 2012. május 1-jén, Kecskeméten, a  „Nagy újrahasznosítás” rendezvényen lesz.

Nyeremények:  120 000 Ft-os ajándékcsomag környezettudatos termékekből

Közönség díj: 50.000Ft ajándékcsomag környezettudatos termékekből  ( like-ok száma alapján:)

Pályázás feltételei:

  • Pályázni az alkotásról készült maximum 3 perces filmmel lehet.
  • Pályázók köre: Észak – és Dél alföldi régióban élő (Jász- Nagykun Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs Szatmár-Bereg megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye) 14-24 év közötti fiatalok.
  • A pályaműveken kérjük feltüntetni a pályázó/k nevét, életkorát és lakhelyét (város), valamint pályázatonként 1 személy levelezési címét, telefonszámát és/vagy e-mail címét.
  • A nyerteseket, e-mailben, és a megadott címen is értesítjük. A nyeremények kiosztása „A Nagy Újrahasznosítás” rendezvényen vagy amennyiben ott nem lehetséges, akkor postai úton történik.
  • Résztvevő a pályamű benyújtásával hozzájárul, hogy annak tartalmát a Szolidaritás Egyesület nyilvánosságra hozza.
  • A feltöltött filmek tartalmáért a Szolidaritás Egyesület nem vállal felelősséget. A résztvevők a pályázati feltételek elfogadásával elismerik, hogy a filmen szereplő személyek hozzájárultak a mű internetes közléséhez.
  • A közerkölcsöt vagy bármely szervezet, vállalkozás érdekeit sértő filmek nem vehetnek részt a pályázaton, azok külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a Szolidaritás Egyesület  a pályázattal kapcsolatosan kezelje és a programot támogató kezelő szervnek (NFÜ) ellenőrzés esetén bemutassa.
  • A nyerteseket, e-mailben, és a megadott elérhetőségen is értesítjük.
  • A határidő után beérkezett alkotások nem vesznek részt a versenyben.

Forrás: http://trendizold.hu/