palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Dekoráld ki a ZION ücsörgőt!

zion pályázatA ZION Nonprofit Kft. – Zenész Ifjúsági OtthoN Pécsen, Gyárvárosban helyezkedik el. Ez a viszonylag fiatal kezdeményezés szabadidő eltöltési lehetőségeket igyekszik kínálni fiatalok – és nem csak zenészek – számára. A próbaterem használat és az amatőr zenekarok működésének ösztönzése, koncertek mellett civil programoknak is helyet ad, sőt január végétől tevékenységek széles spektrumát kínálja majd középiskolásoknak.

Pályázhat: bárki, egyénileg vagy csoportosan, aki rendelkezik a következő kompetenciákkal:

 • kreatív gondolkodás, és kreatív energiák felhasználása
 • elkötelezettség
 • pontosság, tervezőkészség
 • megbízhatóság a megvalósítás terén
 • bárminemű gyakorlat belső dekoráció megtervezésében, kialakításában

Pályázat célja: A 300 nm-es épület nyugati szárnyában található beülős rész ingergazdagítása, kopártalanítása, kietlenmentesítése, hangulatosítása. Az eddig meglehetősen rideg térnek szeretnénk segítségetekkel befogadó, élénk, kreatív külsőt-belsőt kölcsönözni. Szívesen fogadjuk a „meredek”, hajmeresztő, határfeszegetős elképzeléseket is, amíg azok az anyagköltség, a jó ízlés és a biztonság határain belül maradnak.

A dekorálásra szoruló helyiség paraméterei: 30 nm, 280 cm belmagasság. (A személyes megtekintés miatt keresd Nyirit: 063-02762047)

Pénzügyi feltételek: A dekoráció megvalósítására a pályázó 50.000 Ft anyagigényt nyújthat be. Az anyagok beszerzését, a pályázó pontos útmutatása alapján, a ZION Nonprofit Kft. biztosítja.

Útmutatás alatt értendő:

 • mennyiség, minőség meghatározása a hozzájuk tartozó árakkal 50.000 Ft értékben,
 • az anyagok elérési helyének megadása. (Az anyagok beszerzését csak Pécs területén tudjuk biztosítani, kérjük ezt figyelembe venni a tervezés során!)

Díjazás: A nyertes pályázó, aki megvalósíthatja belső dekorációra vonatkozó elképzelését, a mellett, hogy neve belevésődik ZION emlékezetébe, néhányszor megspórolhatja magának a „Hova menjek ma partizni?” kérdését és a belépője árát. Munkáját ugyanis egy hatalkalmas (egyén és csoport esetén is) ZION belépővel honoráljuk, melyet az általa megválasztott programokon használhat föl.

Elbírálás és megvalósítás: A pályázatok várható elbírálásának határideje 2011. március 5. A beérkezett munkákat ZION fenntartói a felhasználási igényeknek megfelelően bírálják el.

A dekorációnak legkésőbb 2011. március 20-ig el kell készülnie.

A pályázathoz csatolni kell:

 • a dekoráció pontos szöveges leírását
 • motivációs levelet a megvalósításra vonatkozóan
 • a megvalósítandó dekoráció pénzügyi tervét, a dekoráció anyagigényével együtt
 • a megvalósítandó dekoráció látványtervét

A pályázat benyújtása: 2011. február 28-ig lehet benyújtani a tervezeteket. Az anyagokat várjuk e-mailben a buzzy85@gmail.com címre!

Bővebben: http://www.zionpecs.hu/

Forrás: http://www.zionpecs.hu/