palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Dél-dunántúli/Területi Innovációs Díj

riuA Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara; a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Akadémiai Bizottsága; a Pécsi Tudományegyetem; a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara és a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség pályázatot hirdet ”Dél-dunántúli/Területi Innovációs Díj”elnyerésére.

a) Természetes személy kategóriában:
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó szellemi alkotással.

b) Gazdasági társaság kategóriában:
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) iparilag alkalmazható és (c) piacképes megoldást tartalmazó szellemi alkotással, illetve azon alapuló termékkel, eljárással vagy szolgáltatással, amely révén a gazdasági társaság 2013-ban jelentős üzleti hasznot ért el.

Letölthető dokumentum

Pályázat benyújtásának határideje és módja
A pályázatokat egy példányban nyomtatva és elektronikus adathordozón is csatolva, 2014. szeptember 22. 16:00 óráig személyesen vagy postai úton, az MTA Pécsi Területi Bizottság Titkársága címére (7624 Pécs, Jurisics M. u.44.) lehet benyújtani.
A pályázat benyújtásával kapcsolatban bővebb információ kérhető a 72/512-623-es telefonszámon vagy konig.marianna@tab.mta.hu e-mail címen.

Eredményhirdetés időpontja és helye
Az eredmények kihirdetésére 2014 novemberében, a „Magyar Tudomány Ünnepe” pécsi plenáris üléséhez kapcsolódóan, a Pécsi Akadémiai Bizottság székházában kerül sor.

Díjak

Természetes személy kategóriában:

  • A pályázatok közül a három legjobb pályázat részesül elismerésben.

Gazdasági társaság kategóriában:

  • A pályázatok közül az első helyezett térplasztika elismerésben, a második és harmadik helyezett ezüst emlékérem díjazásban részesül.

Szakmai kapcsolattartók:

LINK: http://www.ddriu.hu/htmls/innovacios_dij_2014.html