palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Design Divattervező Pályázat

A KOKA Fashion Design Divattervező Pályázatot hirdet! A nemsokára 15 éves születésnapját ünneplő márka olyan tehetséges pályakezdő divattervezők jelentkezését várja, akik még nem mutatták be kollekciójukat a nagyközönség számára, viszont éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy bemutassák a KOKA márka által inspirált kapszula kollekciójukat.

A KOKA márka hisz az egyediségben, kreativitásban valamint abban, hogy a kezdő tervezőket és a kreatív embereket segíteni kell az álmuk megvalósításának rögös útján.

A nemsokára 15 éves születésnapját ünneplő márka ezennel szeretne teret adni és kiemelten foglalkozni a tehetséggondozással, így misem természetesebb, mit, hogy a divat került előtérbe, ennek keretén belül hirdeti meg Divattervező Pályázatát, amelyre olyan tehetséges pályakezdő divattervezők jelentkezését várja, akik még nem mutatták be kollekciójukat a nagyközönség számára, viszont éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy bemutassák a KOKA márka által inspirált kapszula kollekciójukat.

A tervezők egy teljes szettből álló, a KOKA és a sikeres nő inspirálta ruhával és/vagy kiegészítővel – nevezhetnek egyénileg vagy csoportban. A pályázati anyagokat, tervek, anyagminták, leírás és technikai rajzokat 2019. MÁJUS 12-ig online kell eljuttatni vagy kinyomtatva postai úton az alábbi címre.
Cím: 92901, Patas, Pastuchy 233, koka.anna@gmail.com

A beérkezett pályázatokat neves szakmai zsűri
Mgr.art. Kiss Kósa Annamária – KOKA Fashion Design tulajdonosa
Mgr.art. Kolčáková-Szakáll Noémi – képzőművész
Dr. Mayer Éva – Munkácsy-díjas képzőművész, egyetemi oktató
Petz Molnár Lénárd – stylist
bírálja el és választja ki a legjobbnak ítélt 10 pályamunkát, amelyek felkerülnek a Koka fashion Facebook oldalára. A zsűri ebből a 10 munkából választja ki azt az 5 tervezőt, akik végül bemutathatják ruháikat az ősszel megrendezésre kerülő KOKA gálán.

  • A nyertesek bemutathatják saját kollekciójukat az ősszel megrendezendő KOKA gálán,
  • Bemutatkozási lehetőséget kapnak több hazai magazinban.
  • Továbbá a nyertes tervezővel közös munkát biztosít a KOKA Fashion Design.

FONTOS DÁTUMOK A PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE:

  • 2019. május 12. – Pályázat, tervek leadási határideje.
  • május 20. – A zsűri kiválasztja a legjobb 10 pályázót.
  • május 20. – július 24. – Ruhák elkészítése, konzultáció lehetősége Kiss Kósa Annamária tervezővel.
  • augusztus 1.- A 10 elődöntős ruha befotózása és az online szavazás elindítása a Kokafashion facebook oldalán.
  • augusztus 1.- augusztus 31- Közönségszavazat alapján a legjobb kollekció elnyeri a közönségdíjat és egyenes ágon jut a döntőbe.
  • augusztus 31. – A zsűri kihirdeti az 5 döntős pályázót, akik részt vehetnek és megmérettetnek a KOKA gála keretein belül megrendezendő divatbemutatón.

PÁLYÁZATOK FORMÁTUMA:
A ruha terveit pdf formátumban, névvel, elérhetőséggel és rövid bemutatkozó levéllel, inspirációs forrással valamint a kollekció leírásával esetleg technikai rajzaival szükséges elküldeni.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:
Olyan pályakezdő divattervezők jelentkezését várjuk, korhatár nélkül, akik még nem mutatták be kollekciójukat vagy nem rendelkeznek saját márkával és szeretnének bemutatkozni.