palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Design Management Díj

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.

Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek.

A Díjra várjuk azon szervezetek nevezését, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását sikerük fontos elemének tartják.

Letölthető dokumentumok

dmd2020_onlinefelhivas_2

A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2020. június 30.

A körülmények okán a szervezetek nevezését elegendő elektronikusan beküldeni az mfti@hipo.gov.hu e-maicímre.

A díjra nevezhet minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amelynek tevékenységében hangsúlyos szerepe van a design alkalmazásának, és amely a jelen felhívást megelőző 3 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment alkalmazásával példamutató eredményt ért el.

A Design Management Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt:
Kohut-Jankó Anna
projektmenedzser
telefon: (06 1) 474 58 59
e-mail: anna.janko@hipo.gov.hu

Design Management Díj 2020