palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Djuice freskó pályázat

djuice pályázatAdd Te az ihletet a djuice csapatának! Kódold a djuice-ba kreativitásod és légy merész! Freskó pályázatot hirdet és teret ad a fiatal és tehetséges művészeknek a djuice. A djuice nem szereti a csupasz felületüket, ezért Freskó pályázatot hirdet. Arra kérik a pályázókat, fogják kreativitásukat, a djuice irodájának két fehér falát, és alkossanak egy igazán extravagáns hátteret a dolgozóknak, hogy színesebben teljenek napjaik.

A djuice workshop falai között folyó munkát imádja a djuice csapat, de olyan irodában szeretnék mindennapjaikat tölteni, mely a merész, odösösz, kreatív, szárnyaló gondolatok megszületéséhez a megfelelő hátteret nyújtja. Mivel csak nemrég lett a márka független, elköltöztek már ugyan új helyükre, az Eiffel térre, de még nem volt idő teljesen otthonossá tenni a helyet, ahol a nagy elhatározások és akciók születnek. A csapat kitárja irodája ajtaját és rendelkezésre bocsátja óriás fehér falit a kreativitás előtt.

A beérkezett pályamunkák közül a kiválasztottat az alkotó maga vagy szakember segítségével festheti meg a djuice workshop-ban. Aki szeretné személyesen is megtekinteni a falakat, hogy jobban el tudja képzelni a felületet, látogasson el nyugodtan az irodába és ötleteljen ott a haverokkal. Ami könnyebbség, hogy a falfestmény témája nincsen korlátozva, így komoly, vicces, őrült vagy éppen letisztult alkotásokat is várnak. Lehet 3D hatású, lehet fekete-fehér, egyetlen megkötés van csupán, a fal mérete.

Természetesen a nyertes alkotó vonzó nyereményekkel gazdagodik a djuice jóvoltából, hiszen reloadnet alapcsomagot és 50 000 Ft feltöltést kap ajándékba, hogy bárhol bármikor tudjon kapcsolódni az éterhez akár egy éven keresztül is.

A pályamunkákat 2010. augusztus 31-ig lehet leadni a teretadunk@djuiceteam.hu címre, vagy kinyomtatva illetve CD-n a djuice workshopban. A további részleteket és a falak méretét a www.djuice.hu/fresko weboldalon lehet megtalálni.

Mi szóltunk.

Fotók

djuice_fresko01

djuice_fresko02

Beküldési határidő: 2010. augusztus 31. 23.59.-ig várjuk a jobbnál jobb pályaműveket 🙂

Bővebb információ: www.djuice.hu/fresko