palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egészség-Díj 2010

Egészség díj pályázatA Médiaunió és a Pfizer 2009-ben abból a célból alapította meg az Egészség-díjat ,hogy a lakosság életmódváltással kapcsolatos pozitív megmozdulásait elősegítse és a kiemelkedő törekvéseket és eredményeket jutalmazza. Nem szuperman-eket ,hanem a mindennapi élet hőseit vártuk pályázóként. Nagy örömünkre szolgál,hogy több,mint 500 pályázatot kaptunk és a zsűrit ez igazán váratlan, de megtisztelő feladat elé állította. Hétköznapi hősök lettek a nyerteseink,akikre nagyon büszkék vagyunk.

A lelkes és értékes pályázatok miatt döntöttünk úgy, hogy érdemes folytatni, van a díjnak létjogosultsága, így a kezdeményezést 2010-től a Pfizer élteti tovább. Az Egészség-díj továbbra is az életmódváltással kapcsolatos pozitív megmozdulásokat jutalmazza. Idén a táplálkozás, dohányzás, testmozgás mellet az alkohol és szakmai kategóriákkal bővül.
Szeretne tenni valamit, hogy Ön vagy környezete egészségesebb legyen? Esetleg hatással van Önre valaki, aki segít ebben? Nevezze őket a díjra,hogy példamutatásukat jutalmazhassuk.
A változáshoz minden ember hozzájárulhat, mert rajtunk is múlik, hogyan élünk!

Nevezési kategóriák

  • MOZGÁS
  • DOHÁNYZÁS
  • TÁPLÁLKOZÁS
  • ALKOHOL

külön kategória:

  • SZAKMAI

Várjuk egyének, oktatási intézmények ( általános iskola, középiskola, főiskola, egyetem, kollégium, osztály, évfolyam), sajtó – bármilyen sajtóorgánum (újság, tv, rádió, internetes portál) , munkahelyek, közösség (pl.baráti társaság,klub, település) és a gyógyító szakmában dolgozók kiemelkedő erőfeszítéseit, hatékony és ötletes segítségét bemutató pályázatokat.

A pályázati anyagok szöveges és képi dokumentációját a www.egeszsegdij.hu honlapon lehet feltölteni, határidő: 2010. október 10.

A díj alapítói
A Médiaunió Alapítvány, és a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.

Elnyerhető díjak

A díj kategóriánként bruttó 500.000 Ft.

További információ: info@egeszsegdij.hu

Forrás: http://www.egeszsegdij.hu/