palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Életképek gyermekeinkről – egészségesen, betegen és gyógyulás közben fotópályázat

heim pálA Heim Pál kórház fotópályázata “Életképek gyermekeinkről – egészségesen, betegen és gyógyulás közben” címmel. Tedd próbára tudásod és küldj be saját készítésű fotókat!

0-16 év közötti életkorú gyermekeket (akár családtagjaikkal együtt) ábrázoló fotók, amelyek az alábbi témákban örökítenek meg életképeket. A fotók ábrázolhatnak tényszerű, tárgyilagos, elgondolkodtató, meghitt, megható, gondoskodó, kedves, szeretetteljes, örömteli, szórakoztató, vagy akár vicces, jópofa, humoros stb… pillanatokat.

Témák és betűjelük:

 • a. – egészséges fejlődés
 • b. – gyermekgondozás / gyermeknevelés
 • c. – prevenció (megelőzés)
 • d. – betegség / gyógyítás / gyógyulás
 • e. – gyermekápolás

A pályázatot az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:

– csak magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező természetes személyeknek

 1. amatőr pályázók
 2. hivatásos fotósok

pályázat időtartama: 2016. március 08 – 2016. május 15.

Nevezési és regisztrációs díj nincs.

A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól függetlenül bárki részt vehet, aki magyarországi lakóhellyel rendelkezik, kivételt képeznek a heim pál gyermekkórház menedzsmentje, a gyógyhírek szerkesztősége és a nyereményt felajánló cégek vezetői és azok közeli hozzátartozói.

A fotópályázatra egy személy 10 képpel pályázhat, de akárhányszor megoszthatja a játékot, népszerűsítheti bármilyen formában, az internet felhasználói között!

Pályázat és szavazás menete

Apályázóknak nem kell mást tenniük, mint:

 1. kitölteni a nevezési lapot a – nevezés oldalon,
 2. csatolni a pályázati képeket – online beküldeni –2016. május 15-ig. a képre vonatkozó előírás a részvételi szabályzatban olvasható.
 3. az e-mailben  általunk visszaküldött nevezési lapot, kinyomtatni és aláírni, majd postán beküldeni – csak a maradéktalanul kitöltött, az aláírt és postán is beérkezett nevezéssel lehet részt venni a pályázaton (postai beérkezés dátuma 2016. május 23.)
 4. gyűjteni a szavazatokat
 5. a Kiíró, az eredeti nevezési lap postai beérkezését követően feltölti a fotóalbumba a fotókat a galéria oldalra témakörönként
 6. A szavazóknak nem kell mást tennie, mint: regisztrálni a gyogyhirek.hu/fotopalyazat/szavazás oldalon
 7. szavazni a neki tetsző képre – több képre is lehet szavazni, de képenként csak egy lájk adható

SZAVAZÁS – A GALÉRIA  OLDALON

Valamennyi elfogadott kép megjelenik a www.gyogyhirek.hu/fotopalyazat – GALÉRIA oldalon, témánkénti albumokban. Ezen az oldalon van lehetőség a szavazásra. Szavazni a képek alatt található „lájk” megnyomásával lehet. Egy személy több képre is szavazhat, de egy adott képre csak egy alkalommal.

 

Megéri szavazni is, mert a szavazók is részt vesznek sorsoláson!