palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Erzsébet program- Módosult az Erzsébet-program kiértesítési határideje, várhatóan 2020 márciusára

A kormány szociális üdültetési programját, az Erzsébet-programot hatalmas népszerűség övezi az arra jogosultak körében. Habár a pályázatok benyújtási határideje még 2019-ben lejárt, a nyertesek az eredményről 2020. január végéig számíthattak a pályázatuk eredményére.

A pályázat hivatalos oldalán, a http://www.erzsebetprogram.hu/ oldalon közölt tájékoztatás alapján, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a pályázatok kiértékelése elhúzódik, ezért módosul az értesítések kiküldésének határideje, várhatóan 2020. márciusáig.

A beadott pályázatokkal kapcsolatban minden jelentkező a saját személyes profiljában megadott kapcsolattartási email-címre fog értesítést kapni.

A program keretében kedvezményes üdülésre nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élők, és fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok nyújthattak be pályázatot.

A kiírás értelmében a nyugdíjasok 2019. szeptember 30 és november 29. között nyújthattak be igényt belföldi szálláshely-szolgáltatás kedvezményes igénybe vételére, amelyet 2020. december 31. napjáig használhatnak fel.

A program 2020-ra olyan feltétellel is szigorodott, hogy a havi ellátásuk teljes összege nem lehetett magasabb 130 000 forintnál (korábban 147 000 forintnál).

Bővebben: 2020-ban is elérhető az Erzsébet – program!