palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

EU-pályázatok Fóruma – 2016

EUpalyazatokForumaBanner2016-ban több ezer milliárdos pályázatinvázió! Soha nem látott pályázati dömping várható a GINOP, a VEKOP, és a VP keretein belül. De jelentős pályázati forrásokban érdekeltek a vállalatok a TOP és a KEHOP témáiban is. Már Budapest és Pest megye vállalkozói is számíthatnak pályázati lehetőségekre!

Állítólag 2016-ban minden 2014-2020-as EU költségvetési ciklusra a hazai vállalkozásoknak megígért forrásokra kiírják a pályázatokat. 2016-ban már nem csak a vissza nem térítendőket, a visszatérítendőket is elindítják. Soha nem látott pályázati dömping várható a GINOP, a VEKOP, és a VP keretein belül. De jelentős pályázati forrásokban érdekeltek a vállalatok a TOP és a KEHOP témáiban is. Már Budapest és Pest megye vállalkozói is figyelhetnek, s rövidesen készen áll az EU-s forrásokhoz kapcsolódó, jelentős pénzügyi eszközök által megtámogatott vállalkozásfinanszírozási rendszer is.

Figyeljünk és éljünk időben a növekedés, fejlesztés előnyös támogatási lehetőségeivel!

Január 28-án felkészült szakemberek a legfrissebb információkról adnak részletes tájékoztatást, a konzultációkon pedig minden személyes kérdésre válaszolnak.

Letölthető dokumentum

EU-pályázatok Fóruma teljes program

Program és jelentkezés: http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/eu-palyazatok-foruma-%E2%88%92-2016/

További felvilágosítás és információ:

Tel. : (1) 239 – 9597
E-mail : konferencia@piacesprofit.hu

 

EUpalyazatokForumaBanner_le