palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Executive Training Programme – vezetőképzés (London, Japán/Korea)

letpAz Európai Bizottság által támogatott ETP (Executive Training Programme) programban történő részvételre az idei évben is lehetőség nyílik. A részben Londonban, részben pedig Japánban/Koreában zajló vezetőképzési program évek óta próbálja azon közép- illetve felsővezetőket, valamint vállalkozásokat segíteni, amelyek potenciális lehetőséget látnak a Japánban, illetve Dél-Koreában történő üzleti megjelenésben. 

Magyarországon a Deloitte Zrt. feladata az ETP program koordinációja, a potenciális érdeklődők felkutatása és a jelentkezési folyamat során történő segítségnyújtás.

Az ETP célja, hogy európai vállalatok vezető beosztású képviselői egy speciális, közel egy éven át tartó tréning keretében megszerezzék azokat az üzleti, nyelvi és kulturális ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott vállalat sikeresen megjelenhessen a japán/dél-koreai piacokon, illetve bővíthesse ottani üzleti kapcsolatait. A 45 hetes intenzív képzési program részét képezi többek között egy 12 hetes gyakorlat is, melyet a résztvevők japán és koreai vállalatoknál tölthetnek el. Fontos, hogy az ETP program iparágtól függetlenül elérhető a vállalkozások számára, és a költségek jelentős részét az Európai Bizottság átvállalja.

A programban résztvevő közép- illetve felsővezetőkre vonatkozó általános feltételek:

  • Állampolgárság az Európai Unió valamely tagállamában,
  • Legalább 1 éves munkaviszony a jelenlegi munkaadójánál,
  • Kiváló angol nyelvtudás,
  • Első alkalommal történő részvétel az ETP programban,
  • 3 év vezető beosztásban szerzett szakmai tapasztalat és felsőfokú BA/BSC diploma megszerzése, VAGY 5 év vezető beosztásban szerzett szakmai tapasztalat és legalább 2 évig folytatott felsőfokú tanulmányok.

A programra 2014. május 15-ig lehet jelentkezni. 

Bővebb információ

Kotró Csilla
ckotro@deloittece.com,
+36 1 428 6636
Web: http://www.euetp.eu/