palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ez van! karikatúra pályázat

ezvan_2010A Százhalombattai Hírtükör 2010-ben harmadik alkalommal hirdeti meg „Ez van” című országos karikatúra-pályázatát. A jelentkezőktől olyan rajzokat, grafikákat várunk, amelyek ironikusan, illetve szatirikusan ábrázolnak aktuális közéleti jelenségeket.

Egy pályázó három pályaművel vehet részt a versenyben, szabadon választott méretben és technikával. A beérkező művekből a szabad sajtó napjához kapcsolódó rendezvényen kiállítás nyílik a százhalombattai „Matrica” Múzeumban, és a legjobb pályázatokat pénzjutalomban részesítjük.

Az első díj hetvenezer, a második ötvenezer, a harmadik pedig harmincezer forint lesz, emellett több különdíjat is kiosztunk.
A pályázaton való részvétel feltétele, hogy az alkotók lehetővé tegyék a pályaművek közlését a Hírtükörben, a Hírtükör Online-on, illetve a Hírtükör egyéb kiadványaiban.

A beérkező pályaműveket független szakértőkből (képzőművészekből, karikaturistákból, újságírókból) álló szakmai zsűri bírálja el.

A pályázat 2009. március 1-jén zárul. Eddig az időpontig várjuk a pályaműveket postán a 2440 Százhalombatta Pf. 9. címre, vagy a szerkesztőségbe: Százhalombatta, Ifjúság út 7. A karikatúrákat lezárt borítékban kérjük feladni, amelyre írják rá, hogy „Ez van”, és helyezzék el benne nevüket, valamint elérhetőségeiket!

Forrás: http://www.hirtukor.hu