palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fejhallgatós fotópályázat

Fejhallgatós fotópályázat – Nyerj egy Skullcandy fejhallgatót! Fejhallgatós fotóddal most egy vadonatúj Skullcandy Uprock fejhallgatót nyerhetsz!

A fejhallgatós fotópályázatra dekoratív lányok és hölgyek jelentkezését várjuk. A pályázat lényege, hogy a modellnek fejhallgatót, fülhallgatót vagy headsetet kell viselnie. A legnépszerűbb fotó beküldőjét ajándékkal díjazzuk!

A fotókat az info@davidprog.hu címre lehet küldeni.

A fotók beküldési határideje 2013. december 31.

A beérkezett fotók közül az értékelhető minőségűek felkerülnek a Fejhallgató Szerviz Facebook oldalára, ahol a látogatók lájkolhatják azokat.

Nyeremények:

  • Minden beküldő egy ingyenes javítást, vagy javításra felhasználható kupont kap ajándékba.
  • A legjobb fotókat beküldő lányok egy stúdió fotózás keretében lehetőséget kapnak egy profi fotósorozat elkészítésére. Ezek közül a fotók közül kerülnek majd ki azok, melyek a Szerviz Blog főoldalán egy képvetítésben lesznek láthatók.
  • A második legtöbb lájkot bezsebelő fotó beküldője egy fejhallgatós pólót kap ajándékba az Ajándék póló webáruház jóvoltából.
  • A legnépszerűbb fotó beküldője egy 10.000 forint értékű Skullcandy Uprock fejhallgatót kap, választható színben.

A céges pályázóknak és vállalkozóknak reklámfelületet biztosítunk a Facebook oldalon és a Szerviz Blogban, továbbá a fotón is lehet logót elhelyezni.

Fotóddal egy vadonatúj Skullcandy Uprock fejhallgatót nyerhetsz az általad választott színben!

Bővebben:  Fejhallgatós fotópályázat