palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fény és Árnyék fotópályázat

Fény és árnyék fotópályázatA Dugonics András Piarista Gimnázium, Szakképző iskola, és a Piarista Mester Tanoda fotópályázatot hirdet „Fény és Árnyék” címmel. A kiállítás célja, az emberi érzések, és élethelyzetek bemutatása a fény és árnyék segítségével, valamint a fény és árnyék jelenségének kreatív értelmezése.

A zsűri által kiválogatott képekből, a Dugonics András Piarista Gimnázium kiállítást rendez az iskola aulájában. Az elektronikusan beküldött képek az iskola honlapján web galéria formájában megtekinthetőek lesznek.

Pályázati feltételek:
A fotópályázaton Magyarország Piarista középiskoláiban tanuló, és Szeged város középiskoláiban tanuló diákok vehetnek részt (14-19 éves korosztály).
Egy szerző maximum két alkotást küldhet be. A képek színvilága nincs meghatározva (fekete fehér vagy színes). Képkezelő szoftver használata megengedett.
A képeket A4-es méretben, 30×40 cm méretű szürke fotókartonra kasírozva kell beküldeni.  A fotó alá 1cm magas fehér alapon 18-as méretű Arial Black fekete betűvel írd le a neved, és a kép címét.

Postacím: Dugonics András Piarista Gimnázium 6724 Szeged Bálint Sándor utca 14.

A borítékon szerepeljen a „Fény és Árnyék” fotópályázat MesterTanoda felirat is. A képek személyesen is behozhatóak zárt borítékban a Dugonics András Piarista Gimnázium portájára. A nevezési lap letölthető az oldal alján.

A képeket elektronikus formában is el kell leküldeni a fenyesarnyekpalyazat@gmail.com email címre, a kitöltött nevezési lappal együtt. Az elektronikus képhez egyértelműen rendeld hozzá a neved és a fotód címét. A kép ajánlott mérete (300dpi, A4, 6 Megapixel).

A zsűri döntését a www.szepi.hu címen közöljük. A helyezetteket email-ben értesítjük.

A zsűri tagjai:

  • Aranyi Sándor SZTE JGYPK Rajz-művészettörténeti Tanszék tanszékvezető docens
  • Dobóczky Zsolt fotóművész (MAOE)
  • M. Kovács Zoltán operatőr, SZTE Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék.

Díjak:

  • 1. díj 17.000 Ft értékű könyvutalvány
  • 2. díj 9.000 Ft értékű könyvutalvány
  • 3. díj 4.000 Ft értékű könyvutalvány
  • Piarista Különdíj

Beérkezési határidő: 2011. Február 20.

Letölthető dokumentum

Nevezési lap