palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Filmes, rövidfilm forgatókönyvíró ösztöndíj pályázat alkotótábori részvételre

Filmes, rövidfilm forgatókönyvíró ösztöndíj pályázat alkotótábori részvételre! A Szellemkép Alapítvány rövidfilmes forgatókönyv pályázatot hirdet szabadon választott témában!

A pályázat nyertesei a 25. Szellemkép Fotográfus és Filmes Alkotótáborában lehetőséget kapnak egy önálló, kb. 5 perc hosszúságú film leforgatására, melynek során forgatási és utómunka technikát, folyamatos szakmai támogatást, asszisztenciát kapnak, konzultációt, tanórákat, előadásokat látogathatnak. Igénybe vehetik a tábort vezető operatőrök, rendezők szakmai segítségét, a film leforgatásához szükséges eszközöket, nyersanyagokat. Idén a haladó filmes kurzuson S8mm film-nyersanyagot és filmkamerát is kapnak a jelentkezők, Kécza András rendező lesz a filmes kurzus vezetője.

A 25. Szellemkép Jubileumi Balatónus fotós, filmes alkotótábor időpontja: 2019 07.27 – 08.04, helyszín: Szólád.

A pályázatra jelentkezés feltétele: 
Nevezni lehet olyan, min. 2- max. 5 perces időtartamú rövidfilm forgatókönyvekkel, filmtervekkel, amelyek megvalósíthatóak 5 napos forgatás keretében.

A pályázóknak a forgatókönyv készítésnél figyelembe kell venniük, hogy a filmet 5 nap alatt, egy adott helyszínen, illetve behatárolt környezetben – vidéken, a Somogy megyei Szólád és Balatonszárszó környékén, – lehet leforgatni a 25. jubileumi Balatónus Szellemkép Fotográfus és Filmes Alkotótáborában.
A tábor időpontja: 2019.07.27-08.04.

Jelentkezési határidő: 2019. július 14. 24 óra
Cím: szellemkep.palyazat@gmail.com
1072 Budapest, Dob utca 20 II/25.

Zsűri:
Fuchs Lehel operatőr, rendező, fotográfus,
Kécza András rendező

Szellemkép Szabadiskola
www.szellemkep.hu  
www.szellemkeponline.hu
www.facebook.com/szellemkepszabadiskola

1072 Budapest, Dob utca 20.
+36-70/637-4953