palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Főállású angyal-Vodafone pályázat

foallasu-angyal pályázatA Vodafone „Főállású Angyalok” programjának lényege: lehetőséget adni egyének számára, hogy az általuk fontosnak tartott, a társadalom érdekeit szolgáló feladatoknak szentelhessék magukat egy éven keresztül. Vodafone Magyarország 2010-ben tovább segít! A Vodafone Magyarország 2010-ben is főállású angyalokat keres – olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi cél érdekében egy non-profit szervezettel karöltve dolgoznak. A versenyképest fizetést a Vodafone biztosítja, hogy az angyalok minden energiájukat programjuk megvalósításának szentelhessék.
A jelentkezőknek a pályázatokat – amely elkészülhet videó, blog vagy akár saját honlap formájában is – a Vodafone Magyarország Felelősségvállalás Facebook oldalára kell elküldeniük, és két ajánlót is szükséges szerezniük. A győzelemhez hozzásegíthet a minél több rajongó – „lájkoló” is. A Facebook-ra küldött bejegyzésnek a következő mondattal kell kezdődnie: „Főállású angyalnak jelentkezem”. Fontos szabály, hogy a leadott szavazatokat, azaz „lájk-okat” csak a Vodafone Felelősségvállalás oldal rajongóitól fogadja el az alapítvány. A legtöbbet „lájk-olt” három, és a Vodafone Magyarország által kiválasztott hét pályázat gazdája vehet részt az állásinterjúkon, amely után a három legjobb teljesítményt nyújtó pályázóból válhat főállású angyal.

A Főállású Angyalok program nyertesei a társadalom számára fontos ügyek megoldásán dolgoznak. Munkájuk élő példája annak, hogy az egyéni gondolatoknak, tetteknek komoly súlya és szerepe van abban, hogy a körülöttünk lévő világot élhetőbbé tegyük. Az elmúlt évek nyertesei a legkülönbözőbb területeken bizonyították be, hogy akár egyetlen ember segítsége is döntő hatású lehet. Az angyalok egyike a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnál a gyermek- és fiatalkori öngyilkosságok megelőzését célzó programban szerzett érdemeket, másikuk a Somogy Megyei Minoritas alkalmazásában hátrányos helyzetűekre szabott informatikai képzést dolgozott ki és valósított meg, de volt köztük olyan is, aki a WWF Magyarország Alapítvány munkatársaként a CO2-kibocsátás csökkentésén keresztül a globális felmelegedés ellen küzdött.

Jelentkezés módja:

Mutasd be, hogy főállású angyalként melyik szervezettel, és mit szeretnél elérni egy év alatt, az alábbi módok valamelyikén:

  • készíts egy max. 90 másodperces videót, és töltsd fel a Youtube-ra vagy
  • indíts egy blogot projektednek vagy
  • hozz létre egy honlapot a projektednek

Projekted leírása max. 800 karakter legyen (szóközök nélkül).

A videó, a blog vagy a honlap címét küldd be a Vodafone Magyarország Facebook üzenőfalára a http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas/ címre!

A facebook post a következő mondattal kezdődjön: Főállású angyalnak jelentkezem.

Szerezz legalább két ajánlót, aki kommentben ajánlja a projektedet, és gyűjts minél több kedvelőt („like-olókat”), hogy bejuss a legjobb 10 közé!

A rád leadott szavazatokat csak a Vodafone Felelősségvállalás oldal rajongóitól tudjuk elfogadni. Aki nem rajongó, annak sajnos nem látjuk a szavazatait és a kommentjeit sem. Jelöld be a Vodafone Felelősségvállalás csoportot és hívd meg minél több ismerősödet, hogy ők is szavazhassanak Rád!

Csak azon kommentek és „like”-ok érvényesek, amelyek a Vodafone Felelősségvállalás Facebook falán megjelennek!

Jelentkezés előtt figyelmesen olvasd el a program Általános Feltételeit.

Csak a feltételeknek hiánytalanul megfelelő jelentkezéseket vesszük figyelembe!

Az elbírálás menete:
Kizárólag a legalább két ajánlóval rendelkező angyaljelöltek pályázatai kerülnek elbírálásra.

A legjobbnak ítélt 20 pályázótól 1 db A4 oldal terjedelmű önéletrajzot és max. 500 karakter terjedelmű (szóközök nélkül) motivációs levelet kérünk be, ebből választjuk ki a 10 interjúra kerülő jelöltet.

A legtöbb „kedveli ezt” („like”) jelzést begyűjtő pályázat közül az első három automatikusan bekerül a kiválasztottak közé, a Vodafone Magyarország pedig további hét pályázatot választ ki. A tíz jelölt egy-egy állásinterjún vesz részt, melynek végén három főállású angyal kerül kiválasztásra.

Fizetés:
A főállású angyalok havi bére bruttó 400 000 forint, amelyet a Vodafone finanszíroz, és az együttműködő civil szervezet fizet ki.

Jelentkezési határidő: 2010. június 4.

Tippek angyal-jelölteknek
Szerezz minél több szavazatot! Ne csak a közvetlen ismerőseid voksoljanak rád, hanem azok a facebook tagok is, akik bár személyesen nem ismernek, az ötleteidet szeretik. Ahhoz, hogy bárki szavazatot adhasson le rád, először csatlakoznia kell a Vodafone Felelősségvállalás csoporthoz.

Ki mondta, hogy egy angyalnak nincs szüksége propagandára?

Blog
Készíts blogot, ahol leírod, hogy ki vagy és pontosan mit szeretnél megvalósítani. Ne feledd, hogy mi mindannyian nagyon kíváncsiak vagyunk rád! Miért fontos számodra az ügy, amit választottál? Dolgoztál valaha hasonló területen? Ha már korábban volt alkalmad civil szervezeteknél jót tenni, akkor ezekről a munkákról is írj. Az olvasóidat irányítsd a Vodafone Felelősségvállalás facebook csoportjához, hogy leadhassák rád a szavazataidat!
Facebook Üzenőfal

A blogod linkjét/Vodafone Felelősségvállalás oldalára feltöltött pályázatodat tedd közzé az üzenőfaladon! A link mellé írj egy rövid szöveget, melyben szavazásra buzdítod az ismerőseidet.
Facebook Esemény

Hozz létre egy eseményt a facebookon, hogy azokhoz is eljusson az üzeneted, akik esetleg lemaradtak az üzenőfaladra kitett felhívásodról. Írd le röviden, hogy mik a terveid, tedd közzé a blogod linkjét, válassz egy figyelemfelkeltő nevet az eseményednek és egy angyali profilképet is. Ne felejtsd le a Vodafone Felelősségvállalás csoportjának linkjét sem, ahol a résztvevők leadhatják rád a szavazataidat! Hívd meg az összes barátodat az eseményre és kérd meg őket arra, hogy támogassák a kampányodat azzal, hogy minél több ismerősüknek küldenek meghívót az eseményre.
Csinálok is gyorsan egy eseményt!

Fotó
Fotókat nemcsak a blogodra, de a Vodafone Felelősségvállalás facebook csoportjának falára is feltölthetsz! Jelöld be magad a fotón és írd le pár szóval, hogy mit látunk!

Videó
Készíts bemutatkozó videót! Mindig meggyőzőbb az, ha személyesen beszélsz a szavazóidnak a terveidről. Töltsd fel valamelyik videómegosztóra és a linket tedd közzé a blogodon és a facebook oldaladon is!

Szavazatok
Csak azokat a szavazatokat látjuk, amelyeket a Vodafone Felelősségvállalás falán adtak le. Minden tetszik/like kattintás egy szavazatot ér. A Vodafone Felelősségvállalás falára vezető linket tedd közzé a saját facebook oldalodon és a blogodon is!

Forrás: http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas#!/vodafonefelelossegvallalas