palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Forogjon a felvétel(i)! videópályázat

openjobsForogjon a felvétel(i)! Állást keresel. Vagy éppen felvennél valakit. Beugrik egy kép? Vedd fel! Készíts filmet, videót, klipet akár mobiltelefonnal, digitális fényképezőgéppel, tablet PC-vel vagy digitális videó kamerával! A lényeg a kreativitás! Az Openjobs.hu májusi kampánya keretében videókészítő versenyt ír ki. A legjobb pályamű készítőjét 250.000 Ft-tal honoráljuk, a közönségdíjas videó 50.000 Ft-ot vihet haza.

Olyan kreatív videóanyagokat várunk, amelyek dinamikus, vicces, kreatív formában mutatják be az openjobs.hu-t. Célunk, hogy a videók hatására azok is kedvet kapjanak az openjobs.hu-ra való regisztráláshoz, akik eddig ezt még nem tették meg.

A videóhoz a téma szabadon választható, de javasoljuk, hogy nézd át, mit tud az openjobs.hu honlap! (Vagy nézd meg ihletadónak ezt: http://www.youtube.com/watch?v=ZXtZf9YY3qw)

A stábok akár egyszemélyesek is lehetnek – nevezési díj és korosztályi megkötés nincs, sőt: egy pályázó akár több videóval is nevezhet!

További információért telefonon vagy e-mailben Farkas Bálint áll rendelkezésre:

balint.farkas@openjobs.hu

06 (70) 488 9710

A pályázat feltételei:

 • technikai feltételek: lehet amatőr minőség vagy professzionális, AVI, MPEG, FLV vagy MP4 formátum, a lényeg, hogy Youtube-ra feltölthető videó készüljön.
 • a videó maximum 90 mp hosszúságú lehet
 • az elkészült pályaműveket az info@openjobs.hu e-mail címre kérjük eljuttatni (vagy közvetelenül vagy toldacuccod / egyéb óriásfájl küldő szolgáltatással).
 • a beküldés során kérjük, hogy a nevező adja meg
 • nevező neve
 • nevező elérhetőségei: postacíme, telefonszáma, e-mail címe
 • a pályamű befogadásáról értesítést küldünk. A pályamű befogadása egyben annak az Openjobs.hu Youtube csatornájára való feltöltését és nyilvános megjelenítését is jelenti. A pályázók a pályázat befogadásáról küldött e-mailben egyben megkapják videójuk youtube letöltési url-jét, amelyet a pályázó a közönségdíj megszerzéséért korlátlan számban megoszthat.
 • a pályamű befogadásának feltétele, hogy annak tartalma etikus legyen és ne sértse a konkurenciát. (Jelesül konkurens vállalkozás, cég, honlap neve a videóban nem látszódhat, nem hangozhat el.)
 • jognyilatkozat: Pályázó a pályázat benyújtásával elfogadja, hogy a beküldött pályaművek a forrás megjelölésével bárhol térítésmentesen felhasználhatók és feldolgozhatóak, a felhasználás és feldolgozás módja a pályázó által utólag sem korlátozhatóak. A felhasználás pénzbeli vagy bármely egyéb ellentételezéshez, feltételhez (a forrásmegjelölés kivételével) nem köthető. Pályázó a pályaművében szereplő, szerzői jogvédelem alá eső szellemi alkotások (pl. zene) felhasználására a hatályos jogszabályok szerint, megfelelő joggal kell rendelkeznie. A jogosultság fennállását a Pályázat kiírója nem vizsgálja. Pályázó az ilyen szellemi alkotások jogtiszta felhasználásáért korlátlan felelősséget vállal, a felelősség bármilyen megszegése esetén a jogkövetkezményeket kizárólag ő viseli, ide értve a jogsértéssel a Pályázat kiírójának okozott anyagi és nem anyagi kár megtérítését is.
 • a videók beküldésének határideje: 2014. május 31., 23:59 perc
 • A beérkezett pályaműveket az Openjobs tulajdonosa és ügyvezetője (Molnár Kristóf, Farkas Bálint) bírálja el. Az értékelési szempontok között fontos az ötlet eredetisége.
 • A legjobb pályamű szerzői jogait az Openjobs Kft. 250.000 Ft + áfa összegért nyilvános szerződéskötés keretében megvásárolja a „nyertestől”.

Letölthető dokumentum

OpenJobs pályázati kiírás

A közönségdíjat az a videó nyeri, amelyik a legtöbb letöltést éri el 2014. június 15-én 23:59-ig az openjobs Youtube csatornáján keresztül.

A közönségdíjas videó szerzői jogaiért az OpenJobs Kft. 50.000 Ft + áfa összeget fizet nyilvános szerződés keretében.