palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotó Flow fotópályázat

Fotó Flow – Nevezz te is, és kapd el a pillanatot! Fotópályázatot hirdet az ELTE PPK!

Keressük az élményt, a spontán boldogság pillanatának megragadását olyan képeken, melyeken az alkotó a saját vagy környezete váratlan örömét képes megörökíteni, és a pozitív érzelem megnyilvánulását hitelesen tudja közvetíteni nekünk, nézőknek is.

Az első három legjobb alkotást megosztjuk a PPK hivatalos Facebook-, és Instagram-oldalán, valamint az alkotók könyvutalványban és elismerő oklevélben is részesülnek. A beküldött képekből kiállítás nyílik a PPK Kazinczy utcai épületének földszinti aulájában 2018. november 15-én.

A díjakról és a kiállításra kerülő képekről a három tagú zsűri dönt.

  • Arany oklevél + 30.000 Ft értékben könyvutalvány az Eötvös-pontban
  • Ezüst oklevél + 20.000 Ft értékben könyvutalványok az Eötvös-pontban
  • Bronz oklevél + 10.000 Ft értékben könyvutalványok az Eötvös-pontban

Beküldési határidő: 2018. október 25.

Egy alkotó maximum három képpel nevezhet. Okostelefonnal és fényképezőgéppel készült képeket egyaránt várunk jpg, pdf és tif formátumban.

A kiválasztott képek A2 es méretben 300 dpi-ben kerülnek kiállításra.

A felvételek jogtisztaságáért a szerző/beküldő szavatol. A beküldött képeket a PPK szabadon felhasználhatja kommunikációs és egyéb, a kar működését elősegítő célokra.

A pályázati adatlapon fel kell tüntetni a kép/képek címét valamint egy rövid, maximum 3 mondatos leírást kell adni képenként ( Mikor készült? Hol Készült? Mit ábrázol a fotó? )

A pályázati anyagokat a kitöltött és aláírt nyilatkozattal valamint a kitöltött pályázati adatlappal a fotoflow@ppk.elte.hu címre lehet beküldeni. A pályázati adatlapot nyomtatott nagybetűvel kell kitölteni, a nyilatkozatot pedig kék tollal aláírva és beszkennelve kérjük mellékelve az emailhez.

Az adatlapot és a nyilatkozatot és az alkotó képeit is egyaránt elektronikus formában fogadjuk csak el.

A nyilatkozat és az adatlap letölthető az alábbi linkről, amire kattintva a további részleteket is olvashatod: https://www.ppk.elte.hu/hir?id=NW-1235

Eredményhirdetés: 2018. november 5.

Minden pályázót értesítünk!