palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotográfiai ösztöndíj

Tanulj fotográfiát ösztöndíjjal a Szellemkép Szabadiskolában! A Szellemkép Alapítvány pályázatot hirdet ösztöndíjas tandíj-támogatásra a Szellemkép Szabadiskola őszi fotográfus képzésire.

A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió beküldése, illetve elbeszélgetésen való részvétel. A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50%-os tandíj-támogatását a Szellemkép Szabadiskola októberben induló fotográfus képzésére, amelyet legfeljebb 3 személynek ítél oda az alapítvány.

A pályázat beküldésének határideje: 2018. szeptember 20. 
(a beiratkozás határideje is, így ha szeretnél a Szellemkép Szabadiskolába járni, a határidőig szükséges befizetni a képzés 50%-át, sikeres pályázat esetén a fennmaradó részt az iskola átvállalja)

A kiértékelés és elbeszélgetés a Nyílt napon történik. Időpontja: 2018. szeptember 25. 17.00

A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk: szellemkep.palyazat@gmail.com
(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2018)

A jelentkezők képeiket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban várjuk. (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el).
A pályázók a portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján legyen jól felmérhető a szakmai felkészültség, a műfaji preferencia és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését.

Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő. A pályázaton előnyt élveznek az aktuális szemeszterre érvényes beiratkozással rendelkező pályázók.