palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotópályázat pálinkafőzőkről és illóolaj lepárlókról

www.palinkaust.hu pályázatVegyen részt Ön is nemzetközi fotópályázatunkon, és nyerjen egy jól sikerült fotóval akár 1.000 Euro készpénzt!

Díjak:

  • 1. díj: 1.000 Euro készpénz
  • 2. díj: 300 Euro vásárlási utalvány*
  • 3. díj: 200 Euro vásárlási utalvány*

A pályázaton bárki, minden olyan fotóval, képpel, grafikával és filmmel részt vehet, melynek témája valamelyik általunk gyártott pálinkafőző vagy illóolaj lepárló. Kérjük, legyenek megértéssel e kitétellel kapcsolatosan, hiszen reményeink szerint a pályázat során kreatív és érdekes fotók fognak születni készülékeinkről. A díjak nagyjából egy fotózásért fizetendő összeget takarnak, melyet azonban mi inkább termékeinket használó ügyfeleinknek fizetünk vissza.

A beküldés határideje 2012.01.15, 24 óra.

A képeket e-mailen (foto2011@destillatio.com) vagy postán (UNICOBRES OHG – Fotowettbewerb – Kirchweg 5 – 36132 Eiterfeld) is elküldheti. Kérjük, ne felejtse el feltüntetni elérhetőségeit, lehetőség szerint egy telefonszámmal együtt.

A kép vagy fotó elküldésével automatikusan részt vesz a pályázaton, mint a kép vagy fotó alkotója vagy jogtulajdonosa. Ezzel egyszerre megengedi számunkra a kép vagy fotó szabad felhasználási jogát. A pályázaton való részvétel ingyenes, és természetesen minden résztvevőnek lehetősége van több alkotással is indulni.

A pályázat nemzetközi. A díjazottak kilétét a gyártó cég dönti el az alapján, hogy melyik tetszik számára a legjobban illetve melyiket tudja a legjobban felhasználni a jövőben. A legjobb fotókat és a győztest oldalunkon is bemutatjuk. Jogi út kizárva.

*A vásárlási utalványokat a gyártó német oldalán lehet levásárolni.

Forrás: http://www.palinkaust.hu/