palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat

Francois Fiedler Gyermekrajz Pályázat keretében gyermek rajzokat várnak bármiről, ami igazán  érdekli a pályázó gyermekeket az alábbi három korcsoportban: óvodás, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat.

A pályázat célja: a gyermekek kreativitásának és önkifejezésének az ösztönzése, vizuális kultúrájának fejlesztése, a kísérletező művészet felfedezése, figuratív és nonfiguratív formában.

A pályázat feltételei:

  • A pályamunka A4-es méretben bármilyen technikával (vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza, stb.) készülhet
  • A pályamunkák hátoldalán fel kell tüntetni: gyermek nevét, korát, az e-mail címét, a kép címét, az iskola, óvoda nevét, a gyermek törvényes képviselőjének a nevét, elérhetőségét. Amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő, törvényes képviselő email címe kerül megadásra.
  • A pályamunkákat a következő címre juttassa el: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galéria Budapest 1085 Horánszky u. 13.
  • A beküldött anyagokért felelősséget nem vállalunk, a pályaműveket nem áll módunkban visszaküldeni.

Beküldési határidő: 2017. május 19.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre és kiállításra a III. Bródy Piknik Családi és Gyermeknap a Palotanegyedben rendezvénysorozat keretében 2017. május 27-én, szombaton, 14 órakor a 1088 Pollack Mihály téren kerül sor.