palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Friss Eszme kiállítói pályázat

A nagykanizsai Ergy József Galéria pályázatot hirdet Friss Eszme címmel olyan fiatal tehetséges alkotók számára, akik egyetemi jogviszonyban állnak, vagy 2010-nél nem régebben diplomáztak. A galéria kiállítási lehetőséget biztosít tíz tehetséges fiatal számára. A kiválasztottak közül négy tehetséges fiatal számára nyújt pályázati díjat, a bemutatott pályamunkák elbírálása után. A pályázatra jelentkezni lehet bármilyen kerámia anyagból készült designe termékkel, vagy kisplasztikával.


A pályázathoz kérjük csatolni a pályázó nevét, elérhetőségét, tömör szakmai önéletrajzát, esetleges filozófiáját és maximum öt darab pályamű fényképét.

A pályázati díj: 50 ezer Ft/ fő

Pályázni erre az email címre lehet: lilian.kovacs@ gmail.com

A pályázati anyagok leadási határideje: 2013.március 5

Az eredmêny kihirdetése: 2013.március 15

A versenyre csak saját pályaművek nyújthatók be. A pályamű leadásával a részvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet. A nyertes pályázóval az Egry József Galêria felhasználási szerződést köt a kiválasztott pályaművek felhasználására vonatkozóan. Amennyiben a pályázatok száma nem éri el a kívánt mennyiséget, a pályázat kiírója fentartja a jogot a pályázat meghosszabbítására.

A pályázattal kapcsolatos további információk:

Kovács Lilian
lilian.kovacs@gmail.com