palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Füge névpályázat

2012. őszén megnyitja kapuját egy független előadó- és alkotóművészeti inkubátorház a Jurányi utca 1-3. szám alatti, jelenleg üresen álló iskola épületében. A ház üzemeltetője, a FÜGE célja, egy olyan produkciós inkubátorház kialakítása, ahol irodákat, próbatermeket, raktárakat tudunk biztosítani a független előadó-művészeti és civil terület számára. Tulajdonképpen egy aktív, működő háttér, egy alkotói bázis, szellemi műhely létrehozása, ahol számos produkció elő- és utóélete nyerhet biztonságot azáltal, hogy próbák, díszletmunkák, jelmezkészítések, zártkörű munkabemutatók valamint raktározás, tárolás, irodai munka, pályázatírás folyhat ott.

Nem befogadószínház, hanem elsősorban egy Produkciós Ház lesz ez, ahol a hangsúly nemcsak az előadáson, hanem az azt megelőző menedzsmenti, alkotói, művészeti munkán lesz a terv megszületésétől a megvalósulásig.

Nem más, mint egy életképes és fenntartható, tágabb értelemben vett társadalmi és kulturális közösségi tér megvalósítása a cél.

A ház az arculatát és profilját a beköltöző több mint 15 szervezet aktivitásának köszönhetően könnyen megtalálta, ugyanakkor ennek a sokszínűségnek és multifunkciónak keresi a megfelelő NEVET.

Várjuk a kreatív javaslatokat a fugeprodukcio@gmail.com e-mail címre „Jurányi Névpályázat 2012” tárgyszóval az alábbi ADATLAP beküldésével.

Letölthető dokumentumok

http://www.fugeprodukcio.hu/hu/526-n%C3%A9vp%C3%A1ly%C3%A1zat

Határidő: 2012. szeptember 23.

Díj: 50.000 Ft pénzjutalom és egy éves klubkártya, amely különböző kedvezményekre jogosítja fel a tulajdonosát a Házon belül

Hivatalos eredményhirdetés: 2012. októberében a Ház megnyitóján 

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

palyazatok.org will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.