palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Global Intern Szakmai gyakorlat külföldön!

global intern pályázatAz EF Global Intern program egyedülálló lehetőség azok számára akik, lelkesek és merészek, nem riadnak vissza a több ezer nemzetközi jelentkezőtől és az angol nyelv használatától!

Feladat: A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint leadni önéletrajzukat és készíteni egy 3 perces videót arról, hogyan járulna hozzá az EF Global Intern program az álmaik beteljesüléséhez és a karrierük megvalósulásához!

Kis világ – hatalmas élmény

A Global Intern 2011 nyertese 3 hónapos szakmai gyakornoki pozíciót tölthet be az EF irodáiban és iskoláiban világszerte. Tölts el egy-egy hónapot bárhol a világban!
Az EF bírái választják ki 2011. január 14-én az országos döntőben az első három helyezettet, akik értékes nyereményekkel gazdagodhatnak!
Az első helyezett tovább jut a nemzetközi döntőbe, ahol lehetősége lesz megnyernie álmai gyakornoki pozícióját!

Jelentkezési határidő: 2011. január 14.

A döntő időpontja: 2011. március 14.

Helyi díjak:

  • 1. díj 2 hetes nyelvtanfolyam Máltán
  • 2. díj 50.000 Ft értékű Adidas ajándékutalvány
  • 3. díj 25.00 Ft értékű Bookline ajándékutalvány

Nemzetközi Mentorok
Gyakorlatod alatt, egyedüli lehetőséged lesz arra, hogy magasan képzett, nemzetközi látásmóddal és hatalmas tapasztalattal rendelkező szakmai támogatók segítsék a munkádat!

Minden témakörben

Nem számít milyen karriert választasz, a 2011-es Global Intern nyerteseként, lehetőséged lesz arra, hogy nemzetközi tapasztalattal rendelkező mentorok támogassanak abban a szakmában, amely a leginkább érdekel Téged!

EF Education First
Az EF Nemzetközi Nyelviskolák kivételes nyelvi oktatást nyújt fiataloknak külföldön angolul, spanyolul, franciául, németül, olaszul és kínaiul. A tanfolyamok 2 héttől 52 hétig tartanak minden nyelvi szinten. Az oktatási módszer az egyedülálló Efekta™ rendszeren alapszik, melyet az EF fejlesztett ki a Cambridge-i Egyetemmel együttműködve.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal Wisinger Borbálához!

Wisinger Borbála
EF Education
H-1012 Budapest
Pálya utca 9
Telefon: +36 1 3278050
Telefax: +36 1 3278055
Email: borbala.wisinger@ef.com

Forrás: http://www.ef.com/globalintern/