palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Grafikai Pályázat-logó pályázat

kult13 pályázatokA XIII. kerületi Közművelődési Nonprofit Kft.-t azzal a céllal hozták létre, hogy összefogja a kerület kulturális intézményeit, úgy, mint az Angyalföldi József Attila Művelődési Központot, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házat, az Iránytű Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodát, az Újlipótvárosi Klub-Galériát, az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjteményt és a Vízöntő Pinceklubot. (Jelen kiírás az Iránytű Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda és a Vízöntő Pinceklub logójára nem vonatkozik!)

Az intézmény kulturális, művészetközvetítő és ifjúságszolgálati programjai mellett vállalkozási tevékenységet is végez, magas színvonalon felszerelt termeit rendezvények céljára értékesíti.

A pályázat nyílt, egy személy akár több pályaművel is pályázhat.

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-hyphenate:none; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-language:AR-SA;} a:link, span.MsoHyperlink {color:blue; text-decoration:underline; text-underline:single;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:purple; text-decoration:underline; text-underline:single;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Kreatív elvárások:
A pályázat célja, olyan arculat tervezése, amely harmóniát teremt az egyes intézmények között, de egyúttal alkalmas az eltérő tevékenységek kommunikációjára is. Szeretnénk, ha arculatunk tükrözné szakmai elhivatottságunkat, tapasztalatunkat, de egyben friss, lendületes és modern lenne, illetve vizuálisan is kifejeződne benne az intézmények egysége. A szükséges további információkat a pályázatról átveheti személyesen az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, 1131 Budapest, József Attila tér 4., kérheti e-mailben a pavicsreka@kult13.hu e-mail címen, illetve telefonon Pávics Rékától a +36 30 453 13 88-as telefonszámon. Web: http://www.kult13.hu/

A pályázók köre

Pályázatunk olyan személyeket, csoportokat céloz meg, akik kellő szakmai tapasztalattal és végzettséggel rendelkeznek az arculattervezés terén. Feltétel ezen kívül a számlaképesség is.

A pályázat tartalma:
A pályázótól összesen 6 logó megtervezését kérjük, amelyek egyrészt valamilyen formában kifejezik az intézmények összetartozását, másrészt az adott intézmény jellegére, tevékenységi körére is utalnak.


A 6 logó a következő:

 1. XIII. kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. („keret-” vagy „alap-” logó)
 2. Angyalföldi József Attila Művelődési Központ: Multikulturális színtér tánctanfolyamokkal, felnőttképzési tevékenységgel, színházi előadásokkal, koncertekkel minden korosztály számára
 3. Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (névváltoztatás a közeljövőben várható!): Elsősorban gyermek programok és tánctanfolyamok háza
 4. Újlipótvárosi Klub-Galéria: Elsősorban kerületi képzőművészek kiállító helye
 5. Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény: A kerület történetével hivatalból foglalkozó klub jellegű helyszín.
 6. Kult13 rendezvénytermek: A József Attila MK és a Gyermekház üzleti célra bérbe adható termeinek fantázia neve

A pályázatnak tartalmaznia kell továbbá a kitöltött adatlapot, és egy árajánlatot az alábbi tételek tervezésére, szerkesztésére:

 • Arculattervezés- levélpapír, boríték, névjegy, honlap, Word sablonok, molinó
 • Szórólap – havonta többször, rendezvénytől függően, A5-ös méretben kérjük
 • Műsorfüzet – havonta, 105×210 méretben, 36 oldalas terjedelemben
 • Plakát – 90×200, 68×98, 58×83 méretben, általában heti gyakorisággal kérjük
 • Hirdetés – rendezvénytől és megjelenéstől függően kérjük

Kérjük, hogy árajánlatában tüntesse fel a nyomdai előkészítés, illetve a tördelés költségeit is.

A munkák elvégzéséhez szükséges infrastrukturális hátteret a megbízott biztosítja.

A pályázat beadásának módja
A pályaműveket színesben és fekete-fehérben, illetve egy tetszőleges arculati elemen elhelyezve (névjegy, levélpapír, boríték stb.), CD vagy DVD adathordozón pdf. formátumban kérjük eljuttatni címünkre: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, 1131 Budapest, József Attila tér 4.

A pályázat elbírálása
A pályázatot a Közművelődési Nonprofit Kft. vezetősége bírálja el a megkapott kreatív anyagok, információk és árajánlat alapján, fenntartva a jogot a személyes egyeztetés lehetőségére és az azt követő további mérlegelésre.

A pályázat kiírásának ideje: 2010. február 2.

A pályázat leadásának határideje: 2010. február 26.

A pályázat eredményhirdetése: 2010. március 5.

A nyertes pályázóval a Közművelődési Nonprofit Kft. egy évre szóló szerződést köt a nyertes pályázó árajánlata alapján

Letölthető dokumentum

Pályázat_Grafikai.pdf

Tovább információ a www.kult13.hu oldalon található (az ott megjelenő kreatív szintén változtatásra kerülne jelen pályázat eredményhirdetését követően!)