palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

HAKÖSZ logópályázat

A Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesület pályázatot hirdet mindazon kezdő és profi grafikusok számára, akik munkájukkal szívesen hozzájárulnának a szervezet arculatváltásához.

Bemutatkozás:

Mi, a Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesület (HaKösz) tagjai, fő célként tűzzük ki magunk elé, hogy az egyetemi hallgatóságot közelebb hozzuk a társadalom valós gondjaihoz, hogy segítsük a jövő döntéshozóit felelős, a közösséggel szolidáris állampolgárokká nevelni, hogy fokozzuk az egyetemek szerepét környezetünk égető problémáinak orvoslásában.

A LOGÓRA VONATKOZÓ ELVÁRÁSOK

Filozófia: A pályamunkával szemben elvárás, hogy jól tükrözze a társadalmi felelősségvállalással való kapcsolódást és a fenntartható fejlődés szemléletét.

Színvilág: Zöld és különböző árnyalatai, illetve további kísérőszínek használata javasolt

Technikai követelmények: psd és pdf formátum

A beadott pályaműveknek minimális tartalmi eleme a HAKÖSZ  rövidítés.

Az elkészült műveket az info.hakosz@gmail.com címre küldhetik a pályázók. A logó terv mellett az e-mailnek tartalmaznia kell a beküldő nevét és telefonszámát. A pályázók nincsenek korlátozva a beküldött logók számát illetően. Más pályázatra, versenyre benyújtott alkotásokat nem áll módunkban elfogadni.

A pályamunkák beérkezésének határideje: 2013. augusztus 31.

Díjazás: 10000 Ft+ áfa

A készpénzes díjazás miatt elvárás a pályázóval szemben a számlaképesség!