palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Harmóniában a növényekkel 2010 ötletpályázat

leier pályázatKörnyezetbarát nyeremény a legjobb Mintakertekért. A tavalyi évben nagy sikert aratott a leendő építészek körében a Leier Hungária Kft. „kis ház – NAGY ÖTLETEK” elnevezésű pályázata. A vállalatcsoport idei pályázatán a Magyarországon tanuló tehetséges tájrendező és kertépítő mérnökhallgatók, tájépítész mérnökhallgatók, építészmérnök hallgatók és építőművész hallgatók tervezhetik meg álmaik kertjét, a legjobbak pedig – többek között – LEIER ECO-Line környezetbarát termékeket nyerhetnek.
A Leier Hungária Kft. idei pályázatának összeállításával a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökséget bízta meg. (ARCHÍV)

A „Harmóniában a növényekkel 2010” pályázaton az esztétikai és műszaki követelmények mellett a növényekkel tökéletes harmóniát, kerti térkompozíciót alkotó művekkel lehet nevezni. A leendő tervezők a 3.800-4.000 m2 nagyságú mintakertek kialakítására saját elképzeléseiket, esztétikai, valamint tervezői fantáziájukat és szakmai tudásukat is megmutathatják.

A részvétel feltételei

  • Pályázni lehet bármely Magyarországon tanuló tájrendező és kertépítő mérnökhallgató, táj-építészmérnök hallgató, építészmérnök hallgató és építőművész hallgató számára nem meg-valósult, hanem elképzelt és tervezett 3800-4000 m2 nagyságú mintakert terveivel, melynek a tervezésében kizárólag Leier kertépítő elemeket kell felhasználni. (lásd 3. sz. melléklet)
  • A pályázaton olyan kertépítészeti tervvel lehet nevezni, mely az esztétikai és műszaki követelményeket legmagasabb fokon kielégítő díszburkolatokat, kertépítő elemeket felhasználva a növényekkel tökéletes harmóniát, kerti térkompozíciót alkot. Mindemellett a leendő mérnök saját elképzelése és esztétikai, valamint tervezői fantáziája és szakmai tudása is megmutatkozik.
  • A pályázaton történő részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. (lásd. 1. sz. Melléklet).
  • A pályázó nyilatkozik, (lásd 1. sz. melléklet) hogy jelenleg magyarországi egyetem aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója.

A pályázati díjak, elismerések

  • A „Harmóniában a növényekkel 2010” pályázat I. helyezettjének a díja: ECO-Line elektromos kerékpár, 200.000 Ft értékben
  • A „Harmóniában a növényekkel 2010” pályázat II. helyezettjének a díja: ECO-Line elektromos roller 100.000 Ft értékben
  • A „Harmóniában a növényekkel 2010” pályázat III. helyezettjének a díja: Fényképezőgép 100.000 Ft értékben

A pályázati tervek benyújtására 2010. szeptember 15. és 2010. október 30. között van lehetősége a nevezőknek. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztóra a győri LEIER City Centerben kerül sor a pályázatok elbírálását követően 2010. november 30-án (pontosabb időpont később).

Letölthető dokumentum:
Mellékletek
Részletes pályázati kiírás
Pályázati felhívás

A Pályázat benyújtása. A pályázat jeligés! A pályázati anyagok mellett zárt borítékban helyezze el a pályázó a saját adatait, és a borítékon csak jeligét tüntessen fel! A tervlapokon is csak a jelige szerepelhet. A pályázat benyújtható személyesen vagy postai úton, tértivevényesen.
A pályázati anyagok beadási, illetve postára adási határideje: 2010. október 30. 15:00
A pályázat beadásának helye:
LEIER Hungária Kft.
9024 Győr, Baross u. 42
Postacím: 9024 Győr, Baross u. 42.

További információ
GOODWILL PR és Kommunikációs Ügynökség
9026 Győr, Hédervári u. 39/A
Tel: 96/550-222
Email: info@goodwill-pr.hu
illetve
LEIER Hungária Kft.
Tel: 96/512-550
Email: marketing@leier.hu

Interneten:
www.kerttervezes.hu
www.leier.hu
www.goodwill-pr.hu