palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Háry János rajzpályázat

A Boróka Gyermekjóléti Egyesület rajzpályázatot hirdet ”Háry János: A jó lovas katonának” jeligével.


A verseny a „135+1= A jövő zenéje” projektünk része lesz, mellyel Kodály Zoltán munkásságára kívánjuk felhívni a figyelmet.  Ha általános iskolás vagy, akkor keresd meg, hallgasd meg és rajzold le nekünk Háry Jánost!

Méret: minimum A/4, maximum A/3. (ezek a hagyományos rajzlap méretei)

Technika: nincs kikötés, válassz szabadon technikát! Lehet színes, vagy fekete-fehér, használhatsz pasztellt, zsírkrétát, ceruzát, filctollat, temperát, vagy egyéb festékeket vegyesen. Ragaszthatsz és vághatsz, lehet mozaik is, – a lényeg, hogy kapcsolódjon a Háry Jánosról szóló zenéhez, történethez.

Az elbírálásnál nézzük az eredetiséget, a kompozíciót, a technikát és, hogy mennyire kapcsolódik a témához.

Kérünk, ne egy képet másolj le egy könyvből, hanem engedd szabadon a képzeletedet és a mese, vagy monda hallatán azt rajzold le, ami benned megelevenedik! Arra vagyunk kíváncsiak, és azt értékeljük, ami a TE Fantáziaországodban született!

A pályázók maximum 2 pályaművel indulhatnak!

A rajzokat két korosztályban értékeljük:

  • általános iskolás korosztály (1-4. osztály)
  • általános iskolás korosztály (5-8. osztály)

Pályaműved beadásának módja:

Postai úton vagy személyesen: 2643 Diósjenő, Vörösmarty u. 12. Boróka Egyesület

a BORÍTÉKRA ÍRD RÁ NAGY BETŰKKEL: RAJZPÁLYÁZAT

Minden kép hátuljára, írd rá a neved, osztályodat, címed, (ha van) e-mail címed, a kép címét, valamint az iskolád nevét is.

Nem kötelező elem: elektronikus formában, e-mailben elküldheted a képhez kapcsolódó történetet (magyarul). emailcím: borokaegyesulet@gmail.com

A képeket a május 12-én, egészségnapunkkal egybekötve állítjuk ki. A nyertes pályázókat értesítjük. A pályázó átadja rajzának felhasználási jogát a kiírónak. A képeket egyéb kiállításkor, vagy későbbi családi programjaink szervezésekor kívánjuk felhasználni, valamint a honlapunkra szeretnénk feltölteni. A beküldött pályaművek nem kerülnek megőrzésre, visszaküldésre.

A képek beérkezési határideje: 2018. május 8. (kedd)

A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékeli, és az első három helyezettet korosztályonként, valamint egy közönségdíjas alkotást is jutalmazunk. A képeket a FaceBook-on is közzétesszük, ahol szavazatai alapján az első helyet megszerzőt is díjazzuk (közönségdíj).

További információ: borokaegyesulet@gmail.com, +36 30/9564023