palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Henkel Innovation Challenge

henkel innovaton challengeNemzetközi verseny tehetséges fiatalok számára. Új iskolaév, új verseny. A Henkel immár negyedik alkalommal hirdeti meg diákoknak szóló, nagysikerű versenyét. A cél egy 2050-ben bevezetendő Henkel termék kifejlesztése. Az idén először 14 európai ország, valamint Ázsia Csendes-óceáni térsége is képviselteti magát a versenyen.  A legjobbnak bizonyuló csapat díja pedig igazán mesés: egy világkörüli út! Újra eljött a gazdaság és az innováció iránt érdeklődő, kreatív fiatalok ideje, hiszen nekik szól a Henkel innovációs versenye. A részvétel egyszerű: a megmérettetésre két- vagy háromfős csapatok jelentkezhetnek. Az online regisztráció után a jelentkezőkre egyetlen feladat vár: kidolgozni egy olyan Henkel termék koncepcióját, amely a 2050-ben élők igényeit szolgálják ki. Akik tovább jutnak a 2011 elején megrendezendő országos döntőkön, azok részt vehetnek 2011 áprilisában a berlini döntőn.

A nyertesek díja egy világkörüli útra szóló jegy, valamint 1000 euró értékű utazási utalvány. A három legjobb csapat találkozhat a Henkel igazgatóságának elnökével, Kasper Rorsteddel is.

A versenyzők a www.henkelchallenge.com címen jelentkezhetnek, a regisztráció határideje 2010. december 13.

Ez a nemzetközi diákverseny jó lehetőség a Henkel számára is, hogy tehetséges fiatalokat ismerjen meg, és már a pályaválasztás korai szakaszában felkeltse érdeklődésüket a vállalat iránt. A fő cél a tehetséggondozás. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a verseny során mentoraink segítsék a csapatokat, így közvetlen visszajelzést kaphassanak a munkájukról  A résztvevők számára ez kiváló lehetőség arra, hogy értékes kapcsolatokat építsenek ki, és jobban megismerjék saját karrier-lehetőségeiket is – hangsúlyozta Katrin Klein, márkaépítéséért felelős igazgató.

A most negyedszer megrendezett Henkel innovációs versenyen első alkalommal vesznek részt a Csendes-óceán menti ázsiai térségben – Ausztráliában, Kínában, Indiában és Malajziában – tanuló diákok. Az európai résztvevők köre is bővül: Horvátországgal és Romániával, így 14-re nőtt a versenybe bekapcsolódó országok száma.

A versenyről a www.henkelchallenge.com címen olvasható részletesebb tájékoztató.  A verseny a közösségi oldalakon is jelen van: a Facebookon saját rajongói klub (www.facebook.com/henkelchallenge), a Twitteren rövid üzenetek (www.twitter.com/henkelchallenge), a YouTube-on pedig videók formájában.

További fényképek és háttéranyagok: http://www.Henkel.com/press. A weboldalon található sajtóanyag részletes információkat kínál a Henkel innovációs versenyéről, valamint fényképeket és leírásokat tartalmaz a korábbi években megrendezett versenyekről.

A Henkel toborzási tevékenységéről és a vállalatnál felépíthető karrier-lehetőségekről további részletes információ olvasható a www.henkel.com/careers címen.

Sajtókapcsolat:
Varga Patrícia
Vállalati kommunikáció
Tel.: (1) 372 5505
Fax: (1) 372 0200
henkel.hungary@henkel.com
http://www.henkel.hu

Forrás: http://www.henkel.hu