palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Homlokzatfelújítási pályázat társasházaknak

A II. Kerületi Önkormányzat a homlokzatfelújításhoz pályázatot ír ki társasházak részére. Előnyt élveznek a hőtakarékos megoldást választó közösségek.

A pályázatok beadási határideje: 2013. február 27. 16 óra.

Az elbírálásánál előnyt élveznek azok a beruházások, melyek egyúttal az épület hőháztartását is javítják (homlokzati nyílászárók felújítása, cseréje, homlokzati falak hőszigetelése).

A vissza nem térítendő támogatás összege: 30 000 000 Ft. 

A támogatást azok a társasházak pályázhatják meg, amelyekben legalább három különtulajdonú lakás van és az épületek használatbavételi engedélyét az adott pályázat kiírását megelőző legalább 15 évvel, tehát 1997. december 31. előtt adták ki.

A részletes pályázati feltételek és mellékletei letölthetők a www.masodikkerulet.hu oldalról, valamint díjmentesen átvehetők a Beruházási és Városüzemeltetési Iroda Magasépítési Csoportjánál (1024 Mechwart liget 1., 116.).

A pályázatok beadási határideje: 2013. február 27. szerda, 16 óra.

A pályázatok beadási helye: Beruházási és Városüzemeltetési Iroda Magasépítési Csoport (1024 Mechwart liget 1., 116.)

A pályázatokat az önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2013. márciusban bírálja el. A bizottság döntéséről a pályázók levélben és a honlapról értesülnek. Az elnyert vissza nem térítendő támogatás a megállapodás aláírását megelőzően (a döntés ismerete nélkül saját felelősségre) a 2013. április 1-je után megkezdett munkák finanszírozására használható fel

Forrás: Homlokzatfelújítási pályázat társasházaknak