palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Hon a hazában pályázat

liget pályázatA LIGET folyóirat pályázatot hirdet a következő tematikus számához, “Hon a hazában” témakörben.  A témához bárhogyan kapcsolódó, tetszőleges formában és hangnemben alkotott, a folyóirat terjedelmi lehetőségeinek figyelembevételével készült műveket várnak.

A pályázatok beküldése kizárólag postai úton a szerkesztőség címére: LIGET | 1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4.

A tematikus számmal egy időben jelenik meg ( korábbi kötetek, a Verses öröknaptár, a Vigyél át, révészem, a Fénycsóva lobbant és a Testet ölt mintájára) a HON A HAZÁBAN címmel az új antológia, amelyben a már nem élő magyar költők és festők alkotásai és a kortárs irodalmárok jegyzetei mutatják be a szülőföld szeretetét, a honi tájak, a főváros szépségét és kopárságát, a magyar történelem fontos eseményeit és szereplőit, kitaszítottságot, üldözöttséget, emigrációt és honvágyat, a hazatalálás sóvárgását.

A szerkesztőség által elfogadott művek a LIGET folyóirat 2014. novemberi számában való megjelenéssel lesznek a szerzők honorálva.

Egy pályázó több művet is beküldhet, a pályázók eddig nem publikált művekkel pályázhatnak. Az online megjelenést is publikációnak tekintendő.

A műveket a szerző nevével és e-mailcímével együtt, nyomtatott formátumban kell beküldeni.
Minden pályázónak elektronikus úton kap választ.

hon-Galimberti

Postára adási határidő: 2014. szeptember 5.

További információ: Horgas Judit, info[kukac]liget.org