palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

I. HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat

A HUNTINGPress Nemzetközi Fotóügynökség meghirdeti első nemzetközi, nyilvános fotópályázatát. A fotópályázat témája: „Mozgásban”.


A fotópályázat témája: „Mozgásban”.

A téma számos lehetőséget rejt a verekedő gímbikáktól kezdve, a vadászatokon megfotózott találaton át, a szélben repülő falevélig. A beérkezett pályázati anyagokat a Magyar VADÁSZLAP szerkesztősége fogja elbírálni. A zsűri által legjobbnak ítélt fotó készítője – fődíjként – egy egyhetes fotó-szafarin vehet részt a Bakonyerdő Zrt. területén 2013 szeptemberében.

A pályamunkák válogatott anyagából kiállítást szervezünk 2014 februárjában a XXI. FeHoVa-n.

A pályázat részleteiről a www.huntingpresss.eu oldalon négy nyelven található tájékoztatást.

A maximum 10 felvételből álló pályázati anyagot .jpg formátumban CD-n (1031 Budapest, Rozália utca 59/a.) vagy e-mailen (foto@fotohunting.hu) küldheti, nevezheti be a pályázó. Mind a postai úton, mind az e-mailben történő jelentkezéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét és telefonszámát, valamint a beküldött fotók címét. Pályázni digitális kép esetén kizárólag az eredeti képekből készített nézőképekkel lehet, melyeknek mérete a fotó hosszabbik oldalán minimum 1900px. A papírképek mérete 9 x 13 cm. A díjazott és kiállításra beválogatott munkákat utólag nagy felbontásban, illetőleg kiállítási méretben is el kell küldenie a pályázónak.

A beküldési határidő 2013. augusztus 15.

A Fotóügynökség fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött pályázati anyagokat beemelje kínálatába. Minden eladott felvétel után a szerző megkapja a honoráriumát. Más fotópályázaton díjazott képeket a pályázók NEM küldhetnek be. Etikai követelmény, hogy a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek.

A pályázó a pályázati anyag beküldésével:

  • elfogadja a pályázati feltételeket,
  • nyilatkozik, hogy az általa feltöltött képek szerzői joga őt illeti, a feltöltött fotókon szereplő személyek beleegyezésével rendelkezik, továbbá a feltöltött kép nem sérti más személyiségi jogait,
  • kijelenti, hogy a zsűrik döntését elfogadja, az ellen panaszt nem tesz, azt bíróságon és egyéb fórumon meg nem támadja.

Bővebben: I. HUNTINGPress Nemzetközi Fotópályázat