palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ígéretek 7 vers- és novellaíró pályázat

A GARBO Kiadó irodalmi pályázata az Ígéretek antológia 7. kötetének kiadásához. Az Ígéretek 1. kötete a 2009-es tavaszi Ünnepi Könyvhétre jelent meg, most pedig már a 7. kötetet tervezzük kiadni.

A pályázat beadási határideje: 2012. március 18-án éjfélig

A pályaművek beküldési címe: szecsody.peter@garbokiado.hu

A pályaművek tartalma és terjedelme: A téma szabadon választható. A beküldött prózai írásmű maximum 10000 leütés lehet, vagy 1 vers.

Pályázati feltételek: A beküldött versek és novellák csak olyan kéziratok lehetnek, amik eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. Minden írásművön (a csatolt fájlban!) szerepeljen a szerző (ál)neve, e-mail címe, telefonszáma. Kérjük, mielőtt elküldik, olvassák el még egyszer, mert gépelési és helyesírási hibákkal teli írásműveket nem fogadhatunk el. Életkor, végzettség vagy foglalkozás tekintetében semmi előfeltétel nincs.

A pályázat elbírálása: Az anyagokat szakértők bírálják el. Azon írásművek, melyek publikálásra alkalmasak, értékelést nem kapnak, csak egy értesítést, hogy pályázatunkban nyertes műként szerepel, és kiadásra vár. Amennyiben nem kerül a kiválasztott írások közé, természetesen néhány mondatos indoklást küldünk.

 A nyertes művek kiadása: Az irodalmi pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki. A kötetben minden szerzőnek lesz egy fényképes bemutatkozó oldala is. A kiadáshoz 7500 Ft hozzájárulást kérünk a szerzőktől oldalanként. Ezt a hozzájárulást fizetheti maga a szerző, vagy hozhat támogatót, aki helyette fizet.

A megjelent Ígéretek köteteket a Lilaköd Könyveskávézónkban, és a web-áruházunkban forgalmazzuk. A könyv-nagykereskedőkön keresztül az ország könyvesboltjaiban is kaphatók, könyvtárakban megtalálhatók. Eljuttatjuk online és offline médiákhoz, ahol bemutatják, írnak róluk, így nagyobb ismertséghez juttatják a könyvet, szerzőiket. A kötetben megjelent szerzőknek ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, valamint szerzői, felolvasó esteket, író-olvasó találkozókat szervezünk.

 A pályázatnak nevezési díja NINCS.

 www.garbokiado.hu