palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

II. Naptárfotó-pályázat

Szeretnéd ha kedvenc fotód több ezer otthont és irodát dekorálna jövőre is? A tavalyi sikereken felbuzdulva a Media-Press ‘91 Kft fotópályázatot hirdet néhány 2013-as naptárának képanyagára.

 

Témák:

 • Asztali naptár témák (álló képek): Magyarország, Európa, Színpompás természet, Budapest.
 • Falinaptár téma (fekvő képek): Magyarország

A fotókkal kapcsolatos elvárások:

 • Asztali naptárhoz: kb. 10*12 cm méretű álló, ami min. 1200 (szélesség) * 1450 (magasság) pixelt jelent.
 • Falinaptárhoz (csak Magyarország kategória): kb. 25*17 cm méretű fekvő, ami min. 3000 (széleség) * 2000 (magasság) pixelt jelent.
 • A fotók formátuma jpg vagy tif, lehetőleg a legjobb minőséggel.
 • Kizárólag digitális formában elkészített – vagy digitalizált – fotókkal lehet pályázni.

A jelentkezés menete:

 1. Látogass el a www.naptarshop.hu/fotopalyazat oldalra.
 2. Töltsd ki a jelentkezési formot.
 3. Töltsd fel a képeket.
 4. Értesíts az ismerősöket, invitálj szavazásra másokat is

Díjazás:

 • Minden, a szakmai zsűri által a naptárba kiválasztott kép készítője 2 példányt kap abból a naptárból, amelyben szerepel a képe, valamint egy exkluzív naptár-csomaggal is jutalmazzuk.
 •  A naptár impresszumában megjelenik a pályázó neve, a képen ábrázol hely neve, ezáltal a nyilvánosság is megismerheti a munkásságát.
 • Az általunk legjobbnak ítélt kép(ek) készítőjével esetlegesen (mindkét fél közös igényével) hosszabb távú megállapodást kötünk további fotók átvételére!
 • Előzetes kiértékelés (a fotó minősége, témája, mérete stb. megfelel-e az elvárásoknak) után az általunk jóváhagyott képeket a www.facebook.com/naptarshop.hu oldalon közzé tesszük, ahol „like-olással” lehet rájuk szavazni is. A kategóriánként a leg­több szavazatot kapott és a mi válogatásunkba be nem került képek készítőit is exkluzív naptárcsomaggal jutalmazzuk. A szavazók között is kisorsolásra kerül összesen 10 db naptárcsomag. Bármennyi fotóra lehet szavazni, de mindenki csak egyszer kerül be a sorsolásba szavazatai számától függetlenül.

Letölthető dokumentum

reszletes palyazati tajekoztató

A jelentkezés határideje: 2011. április 15.

Eredményhirdetés: 2012. április 30.

Amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, egy pályázó max. 100 db– a megadott feltételeknek megfelelő – fotóval pályázhat, de a pályázatra kizárólag még nem publikált felvételeket várunk.

További információk és jelentkezés: www. naptarshop.hu/fotopalyazat