palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Illés Lajos Feldolgozásverseny együtteseknek

Készítsd el Illés Lajos meghatározott dalát a saját verziódban, és lépj fel az Arénában, illetve vidd el a félmilliót. A 2012. szeptember 22-én, a Papp László Budapest Sportarénában tartandó Illés Lajos emlékkoncert alkalmából a szervezőkkel közösen az alábbi kreatív pályázatot hirdetjük meg:
Feladat:
 1. Készítsd el a Várj, még eljön a nyár (Illés Lajos-Kántor István), vagy a Lehetett volna (Illés Lajos-Bródy János) dalt a saját verziódban.
 2. Játszd el zenekaroddal, majd vedd fel videóra, s töltsd fel a Youtube-ra.
 3. A linkjét küldd el bizso@zene.hu címre „ILLÉS” tárgy-megjegyzéssel legkésőbb 2012. szeptember 7-ig (határidő meghosszabbítva!).
Szabályok:
 1. A verseny határideje: 2012. szeptember 7.
 2. A pályázati videó hossza maximum 4 perc lehet.
 3. A versenyre profi – megfelelő hozzáértéssel, illetve tapasztalattal rendelkező – zenekarok jelentkezését várjuk.
 4. A pályázati videón a Várj, még eljön a nyár (Illés Lajos- Kántor István), vagy a Lehetett volna (Illés Lajos-Bródy János) dala szerepeljen a zenekarod előadásában.
 5. Csak olyan videót fogadunk el, melynek szerzői jogával a feltöltő rendelkezik. Csak saját képi- és hanganyagot használj!
 6. Egy pályázó egy videót küldhet be.
 7. Minden pályázótól kérünk egy 1000 karakteres bemutatkozást.
 8. A versenyre a zenekarod által előadott feldolgozással lehet pályázni.
 9. A videóban ne szerepeljen semmilyen logó, védjegy illetve felirat.
 10. A szabályok megsértése automatikus kizárást von maga után.
Díj:
 1. A győztes zenekar felléphet a szeptember 22-i, Papp László Budapest Sportarénában tartandó Illés Lajos emlékkoncerten. A fellépésért a szervezők bruttó 500.000 forint tiszteletdíjat fizetnek.
 2. A szervezők fent tartják a jogot, hogy amennyiben a győztes produkció nem éri el az elvárt színvonalat, akkor a győztes az emlékkoncertre érvényes tiszteletjegyeket, valamint a Zene.hu-n felhasználható 500.000 forint értékű promóciós megjelenést kap.
További információk:
 1. A pályázaton való részvétel a szabályok és feltételek elfogadását jelenti.
 2. Tilos a videókban ízléstelen, mások személyhez fűződő jogait vagy emberi méltóságát sértő faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szító, vagy gyűlöletkeltő elemeket szerepeltetni.
 3. A zene.hu a verseny lebonyolításáért felel, de a díjakat – a fellépési lehetőséget és az 500.000 Forintot) a koncertszervező biztosítja.
 4. A nyertest közzétesszük webes felületeinken (honlap, facebook), valamint írásban értesítjük őket.
 5. A zene.hu jogosult jelen felhívást egyoldalúan módosítani, de kötelezi magát, hogy erről értesítse a pályázókat webes felületein, lehetőség szerint előzetesen.
 6. A pályázat ingyenes.
 7. A nyertest a lapunk által felkért szakmai zsűri választja ki, mely figyelembe veszi a közönségszavazás végeredményét.