palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ingyen jegyek a Heted7 Vigasságra?! fotópályázat

heted7vigasság pályázatHogy-hogyan juthatsz hozzá? Nincs más dolgod, mint beküldeni egy fotót szabadon választott témában a fotopalyazat@heted7vigassag.hu e-mail címre június 16-ig és minél több szavazatot begyűjteni a www.heted7vigassag.hu honlapon június 18. és július 4. között.

A szavazók szerint legjobbnak ítélt fotó készítője 9 napos nagyszínpados belépőjegyet nyer két fő részére. A második helyezett másodmagával 3 napig vendégeskedhet a nagyszínpados jeggyel, az általa kiválasztott napokon. A harmadik helyen befutó fotó készítője egy napon át élvezheti párjával a vigasságokat.

És mi ebben a vargabetű?

A fotón szerepelnie kell a hetes számnak valamilyen formában.

Mi az ami még fontos lehet?
A fotók mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot. A fotók beküldésével a fotó készítője hozzájárul, hogy a Heted7 Vigasság szabadon használhassa a fotóját.
Az e-mailben az alábbi adatokat kell feltüntetni: pályamű címe, pályázó neve, pályázó e-mail címe, pályázó telefonszáma. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a beküldött pályaművekből fotókiállítást készítünk mely megtekinthető a Heted7 Vigasság fesztiválon július 17-25. között.

Beküldési Határidő:2010. június 16

További infók: fotopalyazat@heted7vigassag.hu

WeB: www.heted7vigassag.hu