palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ipari Parkok Versenyképességi Díj 2013

Az alapító Ipari Parkok Egyesülete, az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. szakmai támogatásával pályázatot hirdet a 2013. évi Ipari Parkok Versenyképességi Díj elnyerésére.

A díj az alapító szándéka szerint az Ipari Parkok vonzóbbá tétele mellett a versenyképesség erősítéséhez és a szervezeti kiválóság növeléséhez jelent hasznos hozzájárulást. A pályázást a minőségügyi eredményesség fontos kellékének, a folyamatos fejlődés eszközének és kiváló menedzsment módszerének szánja.

A szervezeti önértékelés keretében elkészített pályázatok alkalmasak a pillanatnyi helyzet feltérképezésére, s a visszajelzésekkel kiegészülve a fejlesztendő területek felszámolásához, illetve a helyi stratégia kialakításához nyújtanak felbecsülhetetlen segítséget.

Létszámtól és területi elhelyezkedéstől függetlenül pályázatot nyújthat be minden Magyarországon Ipari Park címmel rendelkező szervezet.

A pályázáshoz szükséges információk értelmezése és a hatékony felkészülés érdekében az IPE és az IFKA 2013. júliusában térítésmentes tájékoztatót szervez.  A tájékoztatón való részvétel ajánlott, de nem feltétele a nevezésnek.

Pályázati eljárási díj NINCS!

Részvételi szándékukat az IPE (www.ipe.hu) és az IFKA (www.ifka.hu) honlapjáról letölthető jelentkezési lapon jelezhetik a pályázás iránt érdeklődő Ipari Parkok. Ugyanezen honlapokon a követelményrendszer és  a díjra pályázás folyamatábrája is megtalálható!

Előjelentkezési határidő: 2013. szeptember 20., 14.00 óra.

Beadási határidő: 2013. október 11. 14.00 óra. A pályázatokat (2 példány írásos Word dokumentum vagy e-mailben az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.  vagy az IPE címére kell eljuttatni.

További információk:

  • Sződi Sándor minőségügyi és oktatási vezető

IFKA  – Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

Tel.:, 06-1-332 0362, +36 30 242  3143   Email: szodi@ifka.hu

  • Mórucz Norbert főtitkár

IPE – Ipari-, Tudományos-, Innovációs és Technológiai Parkok Egyesület

Tel.: 06-1-201 7954, +36 30 867 0092
Email: morucz.norbert@ipe.hu

Link: Ipari Parkok Versenyképességi Díj 2013

Noivalto-Fesztival_2023