palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Írásművek Forráspont pályázat könyvkereskedőknek

Írásművek pályázat Az Írásművek Könyváruház pályázatot ír ki könyvkereskedők részére. Az Írásművek Forráspont pályázat célja, egy olyan könyvértékesítési hálózat létrehozása, amely lehetőséget teremt a viszonteladói rendszerébe belépő könyvkereskedőknek arra, hogy – a jelenlegi működési keretüket megtartva – plusz költség nélkül növeljék nyereségüket és bővítsék szolgáltatásaikat. Pályázat leadási határidő módosítás!!!!! Új beadási határidő: 2010. november 22.!!!!!!!

Az Írásművek sikeresen működő könyvértékesítési és kiadói modelljének kulcsa az, hogy a viszonteladói hálózathoz tartozó partnereknek elérhetővé teszi az Írásművek Könyváruház kínálatát hónapokon belül további számos kiadó könyve kerül fel az oldalra – és a könyváruház szolgáltatásaink teljes körét. Az Írásművek Forráspont viszonteladói-rendszerhez tartozó könyvkereskedők megőrzik önállóságukat, miközben bővítik üzleti lehetőségeiket, növelik nyereségüket és hasznosítják a digitális nyomtatás, valamint a web kereskedelem lehetőségeit.

Ezzel a Magyarországon szétszórtan működő könyvkereskedők olyan segítséget kapnak, mellyel biztosítják fennmaradásukat az erőfölényük miatt domináns piacvezetőkkel szemben.

Településenként korlátozott számú viszonteladóval építünk ki együttműködést. Ennek mértéke: 50.000 fős településenként egy partner kerül kiválasztásra; 50.000 fő felett a település lélekszámának arányában további partnerek felvétele egyedi elbírálás alapján történik.

A pályázat során kiválasztott viszonteladók számára a hálózatba lépés nem jár plusz költséggel.

A pályázók köre: A pályázatban minden olyan könyvkereskedő részt vehet, aki fontosnak tarja a könyves kultúra megőrzését és aktív partnere kíván lenni az Írásművek Forráspont kínálta sikeres üzleti modellnek.

A pályázatnak tartalmaznia kell: Pályázni a hiánytalanul kitöltött adatlappal lehet.

Letölthető dokumentum

Adatlap

A pályázat benyújtásának módja: A pályázat anyagát elektronikus úton a konyvaruhaz@irasmuvek.hu email címre kell elküldeni.

Jelentkezési határidő: 2010. november 22.

A pályázat elbírálásának határideje: 2010. október 29.

A pályázat eredménye a bírálati szakasz lezárulása után a honlapon lesz olvasható.


További információ:

Írásművek Könyváruház – Szűcs Viktória
Tel: ( 36-1) 371- 0605, (36-30) 428-3910
Fax: (36-1) 371-1479
E-mail:  konyvaruhaz@irasmuvek.hu
1117 Budapest Prielle Kornélia utca 8/a
Web: http://www.irasmuvek.hu