palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Janikovszky Éva mesehősei rajzpályázat

A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ rajzpályázatot hirdet – Janikovszky Éva mesehősei címmel az óvodás és kisiskolás gyermekek számára. Melyik a kedvenc Janikovszky Éva mesehősöd? Rajzold le!

Janikovszky Éva könyvei összeforrtak Réber László illusztrációival. Gondoljunk csak például a Kire ütött ez a gyerek?, Az úgy volt, Már óvodás vagyok vagy Ha én felnőtt volnék című  könyvekre, amely történetek elképzelhetetlenek  az egyedi illusztrációk nélkül.

Neked melyik a kedvenced? Hogyan képzeled el?

Ragadj ceruzát, festéket, krétát vagy bármi egyéb rajzeszközt és alkosd meg nekünk a te saját Janikovszky Éva mesehősödet.

Egy vagy több mese illusztrálásával is nevezhetsz. Pályázhatsz, ha óvodás vagy alsó tagozatos vagy, közös alkotást is készíthetsz az ovis csoportoddal vagy osztálytársaiddal.

Beküldés módja

A beküldött pályamű jobb alsó sarkába írd rá neved, korod és a település nevét, míg hátoldalára óvodád vagy iskolád nevét, címét és szülőd elérhetőségét. Amennyiben formailag nem felel meg a kritériumoknak, úgy nem áll módunkban a pályázatot elfogadni.

A rajzodat személyesen a Klauzál Ház információs pultjánál adhatod le vagy küldd el postán a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. szám alá.

A pályázat beküldésével egyidejűleg hozzájárulsz ahhoz, hogy pályaművedet ellenszolgáltatás nélkül megjelentethetjük.

A pályázati művek közül Filotás Viktória szobrász-, keramikusművész, az Artér Művészeti Egyesület vezetője választja ki a díjazottakat.

Beküldési határidő: 2019. április 30. 20.00 óra

Mesés nyeremények!

  • 1. díj: családi hétvége a Balatonakali Gyermektáborban,
  • 2. díj: Családi mozijegy 4 fő részére (kupon)
  • 3. díj: Könyvcsomag
  • Csoportos különdíj: Közös pályázat esetén színházjegy csoportod vagy osztályod részére a Klauzál Ház gyerek- vagy ifjúsági színházába.

Eredményhirdetés: a Mesefesztiválon 2019. május 19-én, vasárnap, ahol a pályaművekből kiállítást is rendezünk.