palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Játék a vándorlásról – IMMIGROPOLY Országos Vetélkedő

A pécsi székhelyű IDResearch Kft. és a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Politikai Tanulmányok Tanszéke Immigropoly néven migrációs-integrációs vetélkedőt szervez felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.

A vetélkedő az Európai Integrációs Alap és a Belügyminisztérium támogatásával valósul meg, mely az Európai Unióban élő harmadik országbeli állampolgárokat, az Európai Unió bevándorlási politikáját és a migrációt járja körül. A verseny célja, hogy a felsőoktatásban – elsősorban a társadalomtudományok területén – tanuló diákok tájékozottabbá váljanak a 21. századi migrációs trendekkel kapcsolatban, és új ismereteket szerezve a témában, játékos vetélkedő formájában mérjék össze erejüket. A verseny első fordulója levelezős (e-mailes) formában zajlik, melyet követően a legjobb 10 csapat egy országos döntőben versenghet az első helyekért 2012 őszén Budapesten.

A vetélkedőre BA és MA képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését egyaránt várjuk.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2012. MÁRCIUS 23.

Jelentkezni 3 fős csapatokkal és a letölthető jelentkezési lap kitöltésével lehet az alábbi e-mail címek valamelyikén: immigropoly@ittvagyunk.eu és/vagy ittvagyunk@ittvagyunk.eu.

Web:  http://www.ittvagyunk.eu/

E-mailben a csapat nevét, oktatási intézményét és a csapat tagjainak nevét, e-mail címét, valamint tagozatát (adott esetben a felkészítő tanár nevét és e-mail címét) kell elküldeni. (pl. Farkasok, Budapesti Corvinus Egyetem, tagok neve, e-mail címe és BA nappali/MA nappali 2. évfolyam stb.)

A jelentkezési határidőt követő 10 napon belül a verseny szervezői minden regisztrált csapattal felveszik a kapcsolatot, és további tájékoztatást nyújtanak, valamint elküldik a versenyfeladatokat és a szükséges információkat.

DÍJAZÁS

  • I. helyezett csapat: 60.000 forint értékű nyeremény
  • II. helyezett csapat: 40.000 forint értékű nyeremény
  • III. helyezett csapat: 20.000 forint értékű nyeremény

A döntőbe jutott 10 csapat mindegyike ajándékcsomagban részesül!

Jelentkezz, vegyél részt egy izgalmas vetélkedőben, ismerj meg másokat és vidd el a nyereményt!