palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Jelentkezési lehetőség a TEDxSomlóiStWomenre

2012. december 2-án egy újabb „TED szellemiségű” konferencia jelent meg elsőként Magyarországon kifejezetten nőkről szóló rendezvénnyel: a TEDxSomlóiStWomen.

A nemzetközi TEDxWomen licenc alapján a Gellért-hegyen található Balassi Intézet adott helyet a teltházas rendezvénynek, amelyen a résztvevők bekapcsolódtak az Egyesült Államokban zajló központi rendezvény eseményeibe, ugyanakkor olyan nagyszerű, inspiráló magyar előadókat hallgathattak, akiknek gondolatait érdemes megosztani és terjeszteni az egész világban. Az előadásokról készült professzionális videókat a TEDx YouTube csatornájának köszönhetően sok ezren, vagy akár milliónyian is láthatják, és önkéntesek segítségével a világ számos nyelvére le is fordítják.

Az idei TEDxSomlóiStWomen rendezvény terveink szerint 2013. december 1-én kerül megrendezésre, egyidőben a világ számos nagyvárosával.

Várjuk azokat a jelentkezőket, akik inspiráló gondolataikat megosztanák a nagyvilággal! Jelentkezzenek bátran, álljanak ki a „piros kör” közepére és mondják el gondolataikat a világnak a nőkről! Az előadások nyelve lehet magyar és angol is, időtartama a TEDx szabályai szerint tartalomtól függően 4-12 perc.

A jelentkezés nem jelenti automatikusan a rendezvényen való szereplést, mivel mindenkinek egy  három lépcsőből álló kiválasztási folyamaton kell átesni. A bejutott előadók alapos előadói és prezentációs felkészítésen esnek át annak érdekében, hogy a második TEDxSomlóiStWomen-en nyugodtan állhassanak ki a 100 fős közönség előtt, és át tudják adni üzeneteiket, nőkről, de nemcsak nőknek!

Jelentkezz előadónak az online jelentkezési adatlapon ide kattintva!

Jelentkezési határidő: 2013. június 24. éjfél

Forrás: http://tedxsomloistwomen.com